Unde fugim de-acasă? Les Elephants Bizarres lansează albumul Zoologic în club Colectiv!

Unde fugim de-acasă? Les Elephants Bizarres lansează albumul Zoologic în club Colectiv!

Les Elephants Bizarres lansează cel deal doilea album pe 29 martie şi vor sărbatori evenimentul printrun concert ce va avea loc în Club Colectiv, str. Tăbăcarilor, nr. 7 (fosta fabrică Pionierul). Zoologic, noul material al trupei, conţine 12 piese originale (şi un remix realizat de UNU’ (ROA)), printre care şi unele dintre cele mai cunoscute single-uri.

Noul material vine după o perioadă lungă de aşteptări, timp în care trupa a trecut prin mai multe schimbări de componenţă, ajungând in prezent la formula ideală, cu 7 membri. În tot acest timp, elefanţii au compus piese noi, au refăcut melodii mai vechi, au lucrat impreună pentru a ajunge la forma finală de care sa fie cei mai mandri pentru acest album. Concertul de lansare a noului album va avea o serie de invitaţi, artişti pe care Les Elephants Bizarres i-a avut mereu aproape şi cu care a colaborat de-a lungul vremii: Deliric, DOC, Cosmin Lupan, dar si echipa Sector 7. Warmup- ul evenimentului de sâmbătă seara va fi asigurat de Călin Crişan, iar opening act vor fi cei de la The Speakers. Zoologic este produs de Music in Space, albumul fiind inregistrat şi mixat de acelasi Bogdan Popoiag (UNU’), producătorul cu care Les Elephants Bizarres a colaborat de la inceputurile sale ca trupa. Biletele pentru concertul din 29 martie, din club Colectiv, sunt disponibile la preţul de 20 de lei in presale pe www.myticket.ro şi www.iabilet.ro şi 30 de lei la intrarea în club, în seara evenimentului. Albumul Zoologic va fi disponibil in magazinele de specialitate din 2 aprilie.

  • "Evgheni Oneghin"

Sâmbătă, 29 Martie, 19:00, Opera Naţională "Evgheni Oneghin" este una dintre creaţiile reprezentative ale ONB, în regia actorului Ion Caramitru. Montarea propune povestea impresionantă a unui personaj condus de un puternic orgoliu masculin care refuză dragostea sinceră a unei tinere. Publicul din Bucureşti are ocazia să asculte una dintre capodoperele muzicii ruse, inspirată din romanul în versuri cu acelaşi titlu al lui Alexandr Puskin. Opera de Piotr Ilici Ceaikovski. Dirijor: Iurie Florea Regie: Ion Caramitru Decoruri: Maria Miu Costume: Viorica Petrovici Lighting design: Chris Jaeger Coregrafia: Florin Fieroiu

  • Tarzan, în cinematografe

Un grup de maimuţe curioase îl adoptă pe micul Tarzan, singurul supravieţuitor al unui accident aviatic, în care pieriseră şi părinţii săi. Băieţelul creşte alături de animalele sălbatice, învaţă să se comporte asemenea lor şi uită de existenţa sau normele sociale ale oamenilor. Abia 10 ani mai târziu, Tarzan va fi fascinat de întâlnirea cu frumoasa şi curajoasa Jane Porter, de care se îndrăgosteşte imediat. Însă curând, el va înţelege în cel mai greu mod posibil de ce animalele au dreptate să se teamă de oameni. Ca să-şi salveze familia şi femeia iubită, Tarzan va trebui să se folosească atât de atuurile dobândite în junglă, cât şi de cele moştenite de la adevăraţii săi părinţi. O animaţie distribuită de MediaPro Distribution, Tarzan 3D revine cu o nouă aventură spectaculoasă pe marile ecrane din ţară.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Descoperă Calea Victoriei

O expediţie culturală în care veţi descoperi frumuseţea caselor şi monumentelor de pe Calea Victoriei şi veţi afla povestea oamenilor care le-au construit şi momentele memorabile petrecute pe aceasta cale regală. Calea Victoriei este una din cele mai vechi artere ale Bucureştiului. Înainte de domnia lui Constantin Brâncoveanu, strada nu făcea parte din Bucureşti, numele ei fiind Drumul Braşovului şi era formată doar din segmentul dintre Cercul Militar şi Piaţa Victoriei. Porţiunea cuprinsă între Piaţa Naţiunilor Unite (fostă Piaţa Senatului) şi bulevardul Regina Elisabeta era cunoscută în acea vreme sub numele de Uliţa Mare spre Sărindar pentru că ducea către biserica Sărindar (astăzi, Cercul Militar Naţional). Casele si palatele pe lângă care veţi trece şi pe care le veţi cunoaşte sunt Casa Cesianu, Palatul Cantacuzino, Casa Disescu, Casa Vernescu, Palatul Ghika- Grădişteanu, Academia Română, Casa Monteoru-Catargi, Palatul Romanit, Palatul Ştirbei, Athenee Palace, Muzeul Theodor Aman, Ateneul Român, Palatul Regal, Biblioteca Centrală Universitară, Biserica Creţulescu, Palatul Telefoanelor, Teatrul Odeon, Casa Capsa, Cercul Militar National, Biserica Sărindar, Hotel Bulevard, Pasajul Macca-Villacrosse, CEC, Palatul Poştelor, Biserica Stavropoleos (vizită interior) şi Carul cu Bere. Loc intâlnire: pe Calea Victoriei, plecare din faţa Muzeului George Enescu Înscriere la contact@victoriei. ro Călătorie de sâmbătă pe o stradă aristocratică Cost: 30 lei; 25 lei Va povesti: Anita Sterea, istoric.