Te-au născut după anul 2000? Trebuie să VEZI aceste imagini. Îți pot schimba viața

Te-au născut după anul 2000? Trebuie să VEZI aceste imagini. Îți pot schimba viața

Înainte de anii 2000, tehnologia arăta cu totul altfel ca în prezent. Solitaire, transfer de fişiere prin infraroşu, bilețele schimbate în timpul orelor, discheta...sunt doar câteva exemple de obiecte sau activități de care elevii din ziua de ani nu prea au parte.

Mulți dintre ei nici măcar nu au auzit de ele, dacă au auzit de ele, sunt nişte noțiuni abstracte, pe care nu le pot înțelege pe deplin. Să nu mai spunem de metodele de funcținare. Un simplu play folosit acum 20 de ani, acum poate avea cu totul altă întrebuințare. 

Numărul copiilor născuţi în România în ultimii 22 de ani a scăzut, ajungând anul trecut să fie aproape de două ori mai mic decât cel înregistrat în anul 1990, mai exact de doar 196.000 de bebeluşi.

În aceeaşi perioadă de timp, în maternităţile din ţară s-au născut peste 5,12 milioane de nou-născuţi, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS). Cel mai mic număr de fete născute în România s-a înregistrat în anul 2011, valori reduse putând fi observate şi în anii 2010, 2007, 2003 şi 2002.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa foto Daily Mail