350.000 de euro FALȘI, găsiți în COLIBA unui orădean. Bărbatul a încercat să-și cumpere mici cu o bancnotă de 50 de euro falsă

350.000 de euro FALȘI, găsiți în COLIBA unui orădean. Bărbatul a încercat să-și cumpere mici cu o bancnotă de 50 de euro falsă

Aproximativ 350.000 de euro falși au fost ridicați de polițiștii bihoreni din locuința unui bărbat de etnie romă, care a încercat să-și cumpere mici cu o bancnotă de 50 de euro falsă, anchetatorii suspectând că banii fac parte din cei produși de mafioți italieni în fabrica de la Oradea.

Bărbatul a fost prins la sfârșitul săptămânii trecute de către polițiștii orădeni la Festivalul Toamna Orădeană, în timp ce încerca să-și cumpere mici cu o bancnotă de 50 de euro falsă și se certa cu vânzătoarea care îi refuza plata, transmite Mediafax.

Dus la sediul Poliției, bărbatul a recunoscut că avea mai multe astfel de bancnote, pe care, spune el, le-a găsit într-un tomberon.

Ulterior, polițiștii au mers la locuința bărbatului, care este angajat la groapa de gunoi a orașului, de unde au ridicat aproximativ 350.000 de euro falși.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit unor surse judiciare, bancnotele respective ar face parte din cele produse la fabrica de bani falși descoperită în zona industrială a municipiului Oradea, în 25 septembrie.

"Bancnotele găsite au fost ridicate și urmează să fie expertizate, la fel ca și celelalte. Se pare că fac parte din același lot din care au fost găsite anterior 55.000 de bancnote de 50 de euro, aruncate la groapa de gunoi", au declarat surse judiciare.