680.000 de euro pentru familia lui Marian Cozma

680.000 de euro pentru familia lui Marian Cozma

După cinci ani de la trecerea în neființă a regretatului handbalist român, Marian Cozma, ziariștii maghiari de la „Blikk” au anunțat că cei trei criminali ai fostului jucător al formației Veszprem vor trebui să plătească suma de 680.000 de euro familiei românului ucis în 2009 într-un local din Ungaria.

 Sentința a fost dictată de către Tribunalul din Budapesta, iar suma va fi împărțită egal între membrii familiei Cozma. Astfel, Petre Cozma, mama și sora lui Marian, dar și fosta logodnică vor primi de fiecare câte 170.000 de euro.

Petre Cozma, tatăl fostului handbalist, a declarat că nicio sumă de bani nu poate înlocui pierderea copilului său, și că a fost șocat atunci când a fost întrebat cât valora Marian. „Este o decizie recentă. Nu am cerut niciun ban. În urmă cu vreo doi ani a fost o discuție între avocatul meu, ambasadorul Ungariei în România și procurori. Ei au întrebat cât valora Marian, dar singuri au ajuns la această sumă. Cum să-mi evaluez băiatul omorât? Nicio sumă din lume nu-mi poate aduce băiatul înapoi”, a afirmat Petre Cozma.

Ne puteți urmări și pe Google News