81.000.000 de persoane care trăiesc în SUA au întâlnit un înger

81.000.000 de persoane care trăiesc în SUA au întâlnit un înger

Le apar oamenilor în timpuri de nevoie, alteori îşi fac simţită prezenţa ca o mângâiere, dar sunt nevăzuţi, după cum nota Live Science.

Potrivit Live Science, Biserica Catolică a făcut un efort considerabil pentru a descrie şi realiza o ierarhie a îngerilor.

Astfel, există nouă tipuri diferite de îngeri, printre care serafimi, heruvimi sau arhangheli. Azi există, oficial, un număr de 496.000 de ingeri, după cum nota Live Science. Care mai adaugă că au apărut speculaţ£ii teologice de-a lungul secolelor despre îngeri, dar nimeni nu ştie dacă aceştia existp cu adevărat, în afara legendelor.

Au afirmat

Ne puteți urmări și pe Google News

Un sondaj efectuat de Baylor Religion în 2007 evidenţia faptul că 57% dintre catolici, 81% dintre protestanţii de culoare, 66% dintre protestanţii evanghelici şi 10% dintre evrei au spus că au avut o experienţă personală cu un înger păzitor. Un sondaj realizat în SUA în anii 90 a evidenţiat faptul că 69% din populaţie crede în îngeri şi au afirmat că "au văzut îngeri". Potrivit specialiştilor, aceasta înseamnă că 81.000.000 de persoane care trăiesc în SUA au întâlnit un înger...