10 DOSARE pe numele lui Mazăre. Procurorii DNA au extins urmărirea penală. Primarul Constanţei continuă să se VICTIMIZEZE: ”Astea sunt armele lui Băsescu, DNA şi serviciile care ne ascultă”

miercuri, 16 aprilie 2014   56 comentarii  

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, s-a prezentat în această dimineață la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat că a primit 175.000 euro mită de la omul de afaceri Avraham Morgenstern.

Recomandările editorilor

Justitie Citeste toate articolele din sectiune

SECHESTRU pe bunurile lui Mitică Dragomir: două case din București și un apartament din Mamaia

Poliția Capitalei a anunțat că au fost puse sechetstre pe trei imobile ale fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Dumitru Dragomir.

Autor: Petrișor Cană

Actualitate Citeste toate articolele din sectiune

TUPEU pe bani publici. Uzina de tramvaie se PRĂBUȘEȘTE peste ei, DIRECTORII își TRAG SPORURI și PRIME nesimțite

Atelierele RATB, care în anii ’70 livrau garnituri pentru multe orașe din țară, au ajuns o ruină. Angajații vin cu unelte și mănuși de protecție de acasă, ca să „cârpească” vechiturile.

Autor: Antoaneta Etves Cătălin Antohe

Panorama Citeste toate articolele din sectiune

Cel mai bântuit loc de pe planetă. Aici şi-au pierdut vieţile mii de oameni. Accesul turiştilor este interzis GALERIE FOTO

Situată între Veneţia şi Lido, insula Poveglia are o poveste ruptă parcă din filmele horror. Aici şi-au pierdut vieţile mii de oameni, au fost torturate zeci de mii de persoane şi, mai mult, a fost construit chiar şi un spital pentru bolnavii psihici, care nu şi-au găsit liniştea nici după moarte.

Autor: Daria Andrieş

International Citeste toate articolele din sectiune

Insurgenți pro-ruși au ocupat sediul primăriei din Donețk, în timp ce coloane de blindate cu drapelul rus arborat pe ele patrulează prin orașul Kramatorsk. Soldați ucraineni s-au predat forțelor insurgente

Un grup de circa 20 de insurgenţi proruşi a ocupat în această dimineaţă clădirea primăriei din oraşul Doneţk, situat în partea de est a Ucrainei, a declarat pentru agenţia Reuters purtătoarea de cuvânt a primăriei. La Slaviansk, un alt oraș controlat de forțele pro-ruse, un detașamant ucrainean s-a predat insurgenților.

Autor: Paul Ciocoiu

Politica Citeste toate articolele din sectiune

De ce ATACA Victor Ponta, tot mai AGRESIV, Justiția. BARONII corupți ai PSD pot trage CENTRUL după ei. Bunea Stancu: Ne ducem toți la mititica! Nu o să pic doar eu ca prostul, vă iau pe toți după mine!

Recent, baronul de Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, i-a amenințat pe liderii naționali ai PSD de la Centru că, dacă va avea probleme cu DNA, va trage mulți după el.

Autor: Andreea Udrea

EVZ Special Citeste toate articolele din sectiune

INTERVIURI CU SCRIITORI. Petru Popescu: “În America am câștigat din romanul „Almost Adam” aproape patru milioane de dolari în primii doi ani, după publicare”

Acesta este , probabil, cel mai complex interviu pe care l-a acordat marele scriitor Petru Popescu în ultimii patruzeci de ani, de când a părăsit România.

Autor: Horia Tabacu

Economie Citeste toate articolele din sectiune

S-a scumpit PÂINEA: ACCIZA la benzină a ANULAT reducerea de TVA

După ce s-a ieftinit ca urmare a scăderii taxei pe valoarea adăugată de la 24% la 9%, pâinea s-a scumpit la loc, ca urmare a introducerii accizei suplimentare de 7 eurocenți pentru ficare litru de combustibili.

Autor: Raluca Florescu

Din tara Citeste toate articolele din sectiune

Motociclistul teribilist din Cluj, care făcea LINIUȚE și s-a lovit de un stâlp, a murit la SPITAL

Tânârul din Cluj, care sâmbăta trecută a produs un accident de circulație, conducea o motocicletă neînmatriculată și fără permis.

Autor: Mihai Şoica

Sport Citeste toate articolele din sectiune

CUPA ROMÂNIEI. Astra Giurgiu - Petrolul Ploiești. „Lupii” visează la cea de-a doua finală consecutivă

Astra Giurgiu întâlnește Petrolul Ploiești, în această seară, în manșa-retur a semifinalelor Cupei României, cu începere de la ora 20.30.

Autor: Andrei Călin

Viata Citeste toate articolele din sectiune

Un tânăr din Iași a rămas MUTILAT după ce a folosit un gel cumpărat de la o FARMACIE celebră

Daniel, un ieșean în vârstă de 34 de ani, a vrut să scape de bubele de pe față, dar s-a ales cu semne pe viață, din cauza unui gel recomandat de o farmacistă.

Autor: Alin Chiţu