PUBLICAȚIILE NOASTRE:

EXCLUSIVITATE. Ce CASE au primit PREȘEDINȚII ROMÂNIEI din 1996 până în prezent. Nici Iliescu şi Constantinescu nu au avut o situaţie locativă clară

miercuri, 28 ianuarie 2015   73 comentarii  

Niciun fost șef de stat nu a avut o situație locativă clară. „Evenimentul zilei” vă prezintă fiecare caz în parte. În ultimii 25 de ani, România a avut trei președinți aleși prin vot popular, care și-au încheiat mandatele. La plecarea de la Palatul Cotroceni s-a creat mereu o problemă: unde vor locui cei care au condus țara? Așa s-a întâmplat și în 1996, când Ion Iliescu(foto) a pierdut alegerile, ca și în anul 2000, când Emil Constantinescu a trebuit să se mute din vila de pe strada Pangratti, ca și acum, când RAAPPS îi oferă lui Traian Băsescu tot felul de locuințe, pe care SPP le respinge din considerente de protecție.

Cel mai comentat articol al zilei:

Directorul SRI, George Maior, a DEMISIONAT din funcție

Stiri calde

SportNEWS

CAPITAL

Recomandările editorilor

Justitie Citeste toate articolele din sectiune

Șeful mascaților de la Acțiuni Speciale vede alb-negru. POLIȚISTUL nu DISTINGE petele de SÂNGE | EXCLUSIVITATE

La IPJ Alba este angajat singurul polițist care nu poate distinge culorile. Este vorba despre șeful mascaților, care este verifi cat acum pentru modul în care a juns să lucreze în Ministerul de Interne, având în vedere că discromatopsia este o boală care nu poate face casă bună cu meseria de polițist

Autor: Georgeta Ghidovăţ

Actualitate Citeste toate articolele din sectiune

Gelozia și filmele porno au produs un grav incident de securitate pe Aeroportul din Cluj

Incident de securitate a avut loc marți pe Aeroportul din Clluj Napoca. Un bărbat și-a adus aminte de prietena lui din Anglia a reușit să ajungă, dincolo de filtrele de securitate, într-un avion care urma să decoleze marți dimineața la ora 6.40, din Cluj Napoca spre Luton, Anglia.

Autor: Mihai Şoica

Politică Citeste toate articolele din sectiune

Kelemen Hunor îi arată pisica lui Victor Ponta: Probabil alegătorii UDMR ar vota o moțiune de cenzură. PLUS: Care este cea mai mare greșeală a premierului în viziunea șefului UDMR

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat azi că alegătorii formațiunii pe care o conduce ar vota o moțiune de cenzură împotriva guvernului Ponta, dar că un vot în acest sens trebuie să fie și în concordanță cu programul politic.

Autor: Andreea Udrea

Doctorul Zilei

Ce spun specialiștii europeni despre sistemul medical din România?
Sistemul medical din Europa este, în pofida austerității, mai bun ca niciodată, dar continuă să rămână în urmă în România,

International Citeste toate articolele din sectiune

CAZUL ÎNFIORĂTOR al celor 43 de studenți RĂPIȚI, UCIȘI, incinerați și aruncați în râu, după ce au fost confundați cu o grupare criminală rivală

Autoritățile mexicane anchetează dispariția și uciderea a 43 de studenți, confundați de către asasini cu o grupare criminală rivală, scrie CNN.

Autor: Simona Mătieș

EVZ Monden

Cătălin Măruţă a împlinim 37 de ani. Iată cum s-a distrat vedeta
Pe 27 ianuarie Cătălin Măruță a aniversat frumoasa vârstă de 37 de ani. Vezi aici ce i-au pregătit apropiaţii. Cu […]

Panorama Citeste toate articolele din sectiune

Sexy, puternic şi obraznic: Mihai Trăistariu a făcut-o din nou

„Părul din faţă creşte. În spate, unde n-am plantat, a rămas chelie. În spate, unde e vortexul. Acolo nu mai avea de unde să-mi pună şi am zis: Hai să vedem ce iese în faţă!”.

Autor: Angelo Tăutu

Sport Citeste toate articolele din sectiune

Simona Halep a revenit în țară: „Nu sunt dezamăgită. Vreau ca într-o zi să câștig un Grand Slam”

Simona Halep a revenit în România, în această după-amiază, și a adeclarat că nu este supărată după eliminarea din sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Australian Open.

Autor: Andrei Călin

Star Junior

ADIO, CONCURSURI ȘCOLARE! Ultima decizie a Ministerului Educației
Populare printre elevi concursurile școlare de matematică sau limba română au fost interzise în interiorul unităților de învățământ preuniversitar de

Economie Citeste toate articolele din sectiune

PERFECT LEGAL. CUM poţi PLECA cu MARFA din MAGAZIN FĂRĂ să PLĂTEŞTI

Astăzi, în şedinţa de Guvern a fost aprobat actul normativ care prevede că orice consumator poate părăsi orice punct comerical fără a achita în cazul în care nu este înmânat un bon fiscal.

Autor: Andrei Niculae

EVZ Special Citeste toate articolele din sectiune

Avocatul Poporului a ajuns o fantoșă penibilă

Ultimul raport MCV confirmă o situație comentată intens în ultimele lui pe scena publică. Lipsa ciudată de atenție a Avocatului Poporului în fața puzderiei de ordonanțe de urgență emise de Guvernul României a fost sancționată oficial.

Autor: Mălin Bot

Social Citeste toate articolele din sectiune

Efect al dezvăluirilor EVZ. Femeile de serviciu vor fi puse la treabă

Inspectoratul Școlar al Municipiului București a cerut conducerii Colegiului de Arhitectură „I.N. Socolescu” să șteargă mesajul anti-romi, iar elevii nu vor mai face șmotru.

Autor: Violeta FotacheLiliana Cojan