PUBLICAȚIILE NOASTRE:

Minciuna anului: Cardul de sănătate care blochează bancomatul. Ce se întâmplă în realitate | VIDEO

marţi, 05 mai 2015   9 comentarii  

Distribuirea cardurilor electronice de sănătate a provocat zilele acestea o veritabilă legendă urbană, pornită de la câteva ştiri care au relatat o situaţie percepută imediat ca fiind credibilă şi răspândită rapid pe reţele sociale şi chiar televiziuni. Sursele primare ale zvonului par Antena3 şi Ziuanews. Aceste redacţii au publicat articole care spun că ”zeci de români au încercat sa scoată bani dar nu au reuşit, aşa că au rămas fără card”. EVZ a făcut un experiment simplu şi vă poate arăta ce se întâmplă, de fapt, când încerci să bagi cardul de sănătate în bancomat.

Articolul economic al zilei:

KLAUS IOHANNIS A FOST PRINS pe PICIOR GREŞIT!

Stiri calde

SportNews

CAPITAL

Recomandările editorilor

Justitie Citeste toate articolele din sectiune

Fostul judecător Bîrsan de la CEDO va fi audiat în dosarul petrecerii de la Moulin Rouge

În dosarul în care au fost trimiși în judecată patru magistrați de la Instanța Supremă pentru fapte de corupție, foștii magistrați Gabriela Bîrsan și Anton Pandrea au cerut reaudierea tuturor martorilor din rechizitoriu.

Autor: Virgil Burlă

Kanal D

A avut travaliu insa nu a reusit sa nasca iar fatul i-a ramas in burta! E cutremurator ce au descoperit medicii acolo dupa 46 de ani
Zahra Aboutalib, o femeie din Maroc, a fost in al noualea cer in momentul in care a aflat ca urmeaza sa devina mama. Avea 26 de ani atunci.

Actualitate Citeste toate articolele din sectiune

Ordin de la Securitate: ”Muribundul să fie pus cu picioarele în jar aprins pentru a fi forţat să vorbească”. Povestea luptătorului anticomunist Cocoșilă, care va fi deshumat la Veredin

În prezența unui procuror de la Parchetul Militar, miercuri, vor fi deshumate osemintele unuia dintre tinerii luptători anticomuniști din Banat, mort la numai 21 de ani. Istoricii povestesc că și-a sfârșit viața în cele mai sinistre condiții: cu creierul spart de gloanțe, a fost pus cu picioarele pe jar aprins, de securiști, ca să ”mărturisească”.

Autor: Georgeta Petrovici

Politică Citeste toate articolele din sectiune

Parlamentul vrea să repună pe tapet legea lobby-ului

Aleșii vor rediscutarea acestui act normativ, prezent în toate statele occidentale, dar care poate conduce la acuzații de trafic de influență dacă nu este reglementat corespunzător.

Autor: Andreea Udrea

Doctorul Zilei

Poți să faci sport în duș! GALERIE FOTO
Când vrem să slăbim căutăm toate metodele prin care am putea da jos kilogramele. Mâncăm sănătos, mergem la sală, însă

International Citeste toate articolele din sectiune

Problemele evreilor etiopieni, „răni deschise” în Israel

Protestele soldate cu violențe au dezvăluit „răni deschise și vii” în inima societății israeliene, după cum a mărturisit președintele Reuven Rivlin. Tensiunile s-au creat după difuzarea unei înregistrări, în care un soldat etiopian era bătut de doi polițiști

Autor: Simona Stupar

EVZ Monden

De ce ajung femeile sa nu aibă chef de sex cu iubiţii lor
Potrivit ultimelor studii in domeniu, femeile ajung sa nu mai aiba chef sa faca sex cu iubitii lor din cauza […]

Panorama Citeste toate articolele din sectiune

Celebrităţi despre care nu ştiai că împart exact aceeaşi faţă | GALERIE FOTO

Care este probabilitatea ca două persoane să aibă fix acelaşi chip de parcă ar fi fost gemene, să nu aibă niciun fel de legătură de rudenie şi să fie celebre? Şi totuşi sunt astfel de celebrităţi. Şi nu sunt puţine.

Autor: Agrama Andreev

Sport Citeste toate articolele din sectiune

Mama lui Pacquiao îl ACUZĂ pe Mayweather că a boxat „murdar” contra fiului ei: „Dacă l-aş vedea? I-aş arăta eu eschivă!”

Dionisia Pacquiao, alias Mommy D., mama pugilistului filipinez l-a atacat dur pe Floyd Mayweather într-un interviu acordat pentru o televiziune din Manila, după „Meciul Secolului”.

Autor: Alexandru Toader

Star Junior

Inmultirea pe intelesul tuturor
Matematica poate fi foarte usora daca profesorii ar gasi metode inedite de a o explica. Uite cum poti retine inmultirea

Economie Citeste toate articolele din sectiune

Dacia, liderul exporturilor, merge cu frâna trasă

Schimbarea gusturilor consumatorilor poate fi doar una dintre cauzele creșterii reduse a vânzărilor Dacia

Autor: Dinu Boboc

EVZ Special Citeste toate articolele din sectiune

Ion Grigorescu, un artist excepţional şi preţios

Un artist cu multe valenţe, care face parte din grupul Prolog, ce împlinește anul acesta 30 de ani, ocazie cu care a fost organizată o amplă expoziție la Galeria Romană

Autor: Loreta Popa

Social Citeste toate articolele din sectiune

Scandal la Liceul „Margareta Sterian” din Buzău. „Fiul meu a fost exmatriculat pentru că mergea la cursuri suplimentare de artă!”

Unul dintre cele mai bine cotate licee de arte din România este scena unui adevărat război între conducerea unității și un elev rebel, dar foarte talentat

Autor: Nicolae Oprea