EXCLUSIV EVZ. Mită pentru înmatricularea la Ruse a bolizilor de lux. Polițiștii români și bulgari împărțeau frățește șpăgile de la samsarii de mașini

sâmbătă, 25 octombrie 2014   8 comentarii  

Pentru 20 de euro sau 100 de lei, polițiștii de frontieră închideau ochii la faptul că traficanții scoteau din țară mașini de lux de mii de euro. Cele mai multe erau înmatriculate la Ruse și se întorceau în România, cu numere bulgărești. Zece polițiști de la punctul de frontieră Giurgiu-Ruse au fost arestați, ieri, de judecători, într-o anchetă fără precedent în România.

Stiri calde

SportNEWS

CAPITAL

Recomandările editorilor

Justitie Citeste toate articolele din sectiune

Fenomenul retrocedărilor ilegale. În ultimii ani, zeci de mii de hectare de pădure au fost restituite pe baza unor documente false și ajutorul unor hotărâri judecătorești

Inspectorii Curții de Conturi au inventariat, în urmă cu doi ani, cele mai mari suprafețe de păduri retrocedate unor falși moștenitori. Astfel, s-a ajuns în situația absurdă ca 9.000 de hectare de pădure să ajungă în posesia femeii care făcea curat în odaia adevăratului moștenitor. Fata din casă a primit prin testament un pat și un dulăpior. În alte cazuri, pădurile au ajuns la samsarii de terenuri sau avocați...

Autor: Virgil Burlă

Actualitate Citeste toate articolele din sectiune

CĂLUGĂRUL-PARAȘUTIST. Primul monah-veteran care a fost DECORAT de Armata Română. Părintele Paulin a stat 19 ani în închisorile comuniste | GALERIE FOTO/VIDEO

Gest memorabil al militarilor Armatei Române. Pentru prima oară în istoria post-decembristă, un călugăr a fost decorat pentru merite deosebite. Este vorba despre monahul Paulin, de la Mănăstirea Petru Vodă, un veteran de război, în vârstă de 94 de ani, care a stat peste 19 ani în temnițele comuniste după ce și-a servit Patria în cel de Al Doilea Război Mondial. Sublocotenentul în retragere Gheorghe Clapon a făcut parte din prima companie de parașutiști militari, înființată în 1941. A fost tuns în monahism de Părintele Justin Pârvu, unul dintre cei mai mari duhovnici ai țării noastre, fost stareț al mănăstirii și care a fost, la rândul lui, militar în cadrul trupelor de vânători de munte, Divizia a 4-a, pe acelaşi front de Răsărit.

Autor: Petrisor Cana

Doctorul Zilei

De ce e considerată mierea de albine un adevărat medicament?
Toata lumea stie ca mierea este perfecta pentru copiii in crestere, ca este plina de vitamine si ca ajuta la

Panorama Citeste toate articolele din sectiune

New York, New York... A atacat poliţiştii cu TOPORUL. Doi ofiţeri au ajuns în stare gravă la spital | VIDEO

Un bărbat s-a năpusti cu un topor asupra a patru poliţişti din New York, doi dintre aceştia fiind răniţi. Individull şi-a premeditat atacul deoarece a stat ascuns după o staţie de autobuz până la venirea oamenilor legii.

Autor: Agrama Andreev

EVZ Monden

Alb Negru se implică în educaţia tinerilor! Vezi ce fac pentru asta!
  Cei doi membriii ai trupei alături de alte vedete precum Adriana Rusu, Liviu Teodorescu, JerryCo, The dAdA sau Dan […]

International Citeste toate articolele din sectiune

Putin: Războiul Rece s-a încheiat, dar nu s-a semnat pacea care să stabilească regulile jocului

”Războiul Rece s-a încheiat”, însă ”nu s-a ajuns la semnarea păcii” care să stabilească noi reguli ale jocului în relațiile internaționale, a declarat, vineri, președintele rus Vladimir Putin. El a cerut public vineri Statelor Unite și Uniunii Europene să ajute Ucraina să obțină fonduri, inclusiv de la organismele financiare internaționale, pentru ca guvernul de la Kiev să poată plăti Rusiei datoria acumulată...

Autor: Silvana Chiujdea

Politica Citeste toate articolele din sectiune

Faza săptămânii. Cum a rămas primarul sectorului 5 cu „funcția Marian Vanghelie”

După „o scăpare, firească, la nervi”, cum a povestit chiar el, în care își înjura șeful de partid, Marian Vanghelie s-a trezit, marți, „autosuspendat” din funcția de vicepreședinte PSD. Nu-i nimic, s-a consolat Vanghelie, „există viață și după campanie”, iar el rămâne „cu funcția Marian Vanghelie”.

Autor: Carmen Vintilă

Star Junior

Cea mai dulce întâlnire VIDEO
Un bebeluș și-a lăsat manierele acasă în momentul în care i-a fost prezentat tortul care sărbătorea un an din viață.

EVZ Special Citeste toate articolele din sectiune

Memoria EVZ. Trupa Vama Veche acuză PDSR de PIRATERIE

PDSR a folosit în campania pentru alegerile prezidenţiale din anul 2000 melodia „Nu ne mai trageţi pe dreapta“ fără acordul celor cărora le aparţinea, liderul trupei Vama Veche.

Autor: Costin Iliescu

Economie Citeste toate articolele din sectiune

ANGAJAȚII întorși din vacanță AU CRESCUT comenzile ONLINE cu 20%. AFLĂ CE AU COMANDAT

Angajații multinaționalelor din marile orașe ale țării, care s-au întors la birou după încheierea perioadei de concedii, au generat o creștere de circa 20% a comenzilor de mâncare online, potrivit foodpanda, cea mai mare platformă mobilă și online de food ordering din România, prezentă în 12 orașe importante din țară.

Autor: Andrei Niculae

Din tara Citeste toate articolele din sectiune

În drum spre Bârsana. Mănăstirea unde timpul stă în loc de 600 de ani

Aflată la 20 de km de Sighetu Marmației și la 40 de Vișeu, unde celebra mocăniță face furori printre turiștii care călătoresc pe Valea Vaserului, lăcașul este un important popas pentru vizitatorii obișnuiți sau pentru credincioșii care ajung în Maramureșul Istoric.

Autor: Mihai Şoica

Sport Citeste toate articolele din sectiune

Gennady Golovkin vrea să spulbere recordul lui Mike Tyson

Kazahul a devenit la ora actuală cel mai temut boxer al categoriei mijlocii și este comparat de specialiști cu marele pugilist american.

Autor: Alexandru Toader

Viata Citeste toate articolele din sectiune

Cazul fetiței de 4 ani decedate la Huși după o injecție: „Medicul pediatru este vinovat de crimă”

În cazul fetiței de 4 ani, moartă în Spitalul Municipal Huși, au fost greșeli pe bandă rulantă, potrivit echipei de control trimisă de Ministerul Sănătații. Medicii, spitalul, dar și Ambulanța Vaslui au primit amenzi.

Autor: Geta Roman