Recomandările editorilor

Justitie Citeste toate articolele din sectiune

Dovada că Voiculescu minte. A dat în judecată Curtea de Apel!

Condamnat la cinci ani de închisoare, mogulul se războiește cu toată lumea. EVZ vă prezintă dovada că el este cel care îi contestă la Tribunalul București pe magistrații care îl judecă în dosarul ICA.

Autor: Larisa Ciută

Actualitate Citeste toate articolele din sectiune

Haos în Capitală. Oprescu se gândește la dizolvarea CGMB-ului, iar aleșii generali blochează Capitala din interese politice

În timp ce Capitala riscă să nu mai aibă bani pentru investiții, iar RADET și RATB sunt în colaps financiar-aleșii generali ai Capitalei blochează activitatea Municipalității de aproape trei săptămâni din orgolii politice. Mai mult, edilul-șef, Sorin Oprescu, se interesează cum poate dizolva Consiliul General. În tot acest timp, prefectul Capitalei, Nicolae Petrovan, ridică din umeri și speră ca societatea civilă să facă ceva.

Autor: Antoaneta Etves

Panorama Citeste toate articolele din sectiune

Povestea cutremurătoare a unei tinere care a murit din cauza anorexiei: " Îmi urăsc corpul, îmi urăsc viața" FOTO

Povestea unei tinere care a murit din cauza anorexiei a fost făcută publică tocmai de masa sa, care a relatat o parte din jurnalul fiicei sale.

Autor: Daria Andrieş

International Citeste toate articolele din sectiune

Nouă militari azeri au fost ucişi în luptele cu trupele armene

Cel puţin nouă militari azeri au fost ucişi în luptele cu trupele armene la graniţa dintre Azerbaidjan şi Armenia, relatează agenţia EFE, care citează Ministerul Apărării de la Baku.

Autor: Larisa Ciută

Politica Citeste toate articolele din sectiune

Partidul lui Tăriceanu, la primul congres. Tăriceanu: "Trădătorii nu sunt aici". Ponta: "PLR, singurul partid liberal din România"

Membrii Partidului Liberal Reformator (PLR) se reunesc azi și mâine la Palatul Parlamentului, în primul congres, pentru a-şi alege conducerea. Conform Agerpres, ziua de astăzi va fi dedicată dezbaterilor cu privire la rezoluţiile ce vor fi adoptate de noul partid, iar sâmbătă vor avea loc alegeri pentru funcţia de preşedinte al PLR şi pentru alte posturi din conducere.

Autor: Laura Ciobanu Ioana Tomescu

EVZ Special Citeste toate articolele din sectiune

EXCLUSIV EVZ. Dublă țeapă: Bucureștiul riscă să rămână și fără Primărie, și fără bani

După ce Ministerul Finanțelor nu a dat voie ca sediul în care stă cu chirie Primăria Capitalei să fi e cumpărat, proprietarul a intrat acum în insolvență și nu mai vrea să vândă. Bucureștenii pierd 52,9 de milioane de lei.

Autor: Antoaneta Etves Cătălin Antohe

Economie Citeste toate articolele din sectiune

Cum găsești vacanțe ieftine în vârf de sezon

În luna august, este greu de găsit un loc liber în stațiunile de pe litoral, la prețuri rezonabile. Există însă și soluții pentru a vă relaxa, cu cheltuieli mai mici.

Autor: Simona Tapalagă

Din tara Citeste toate articolele din sectiune

Organizaţiile creştine cer reacţia Patriarhiei Române: Radu Mazăre îl transformă pe Ştefan cel Mare şi Sfânt în personaj de Carnaval

Trei organizaţii preocupate de valori creştine, revoltate că Radu Mazăre îl va întruchipa la Carnavalul Mamaia pe “domnitorul şi sfântul Ştefan cel Mare”, cer Patriarhiei Bisericii Ortodoxe Române o poziţie fermă faţă de “comportamentul imoral al primarului Constanţei”. Radu Mazăre l-a convins însă pe arhiepiscopul Teodosie al Tomisului că se va purta “cuviincios, fără fete dezbrăcate”

Autor: Feri Predescu

Sport Citeste toate articolele din sectiune

PERFORMANȚĂ. Naționala feminină Under 18 s-a calificat în finala Campionatului Mondial de handbal

Junioarele Under 18 au avut un parcurs remarcabil la Campionatul Mondial de handbal, iar astăzi au acces în ultima fază a competiției.

Autor: Andrei Călin

Viata Citeste toate articolele din sectiune

Recomandată de un doctor celebru: Dieta MINUNE, care TE întinereşte cu 10 ani

„În loc să cheltui foarte mulţi bani pe cosmetice scumpe trebuie să ai grijă la ceea ce mănânci ca să încetineşti îmbătrânirea prematură a pielii”.

Autor: Angelo Tăutu