PUBLICAȚIILE NOASTRE:

DUPĂ O NOAPTE DE DELIBERĂRI. Adriean Videanu, Alina Bica, Dorin şi Alin Cocoş, arestați pentru 30 de zile. Poliția l-a luat de acasă pe Videanu și l-a dus la ARESTUL POLIȚIEI CAPITALEI. Alin Cocoș a fost și el băgat după gratii

sâmbătă, 31 ianuarie 2015   54 comentarii  

Fostul ministru PDL Adriean Videanu, Dorin şi Alin Cocoş, Alina Bica şi fostul ei consilier Florentin Mihăilescu au fost arestaţi, sâmbătă, prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, la 30 de zile de inchisoare. Adriean Videanu a fost ridicat chiar de la locuința sa din Snagov, județu Ilfov. Avocatul acestuia a declarat, pentru B1 TV, că Videanu intenționa oricum să se predea de îndată autorităților și că aceasta a fost formula convenită cu polițiștii. Magistrații au început de ieri judecarea cererii de arestare peventivă și au deliberat întreaga noapte, până astăzi dimineață la ora 7.00, când au dispus arestarea preventivă a celor patru. Bica și Dorin Cocoș erau deja în custodia autorităților judiciare.

Stiri calde

SportNEWS

CAPITAL

Recomandările editorilor

Justitie Citeste toate articolele din sectiune

Caz uluitor. Spărgători celebri, prinși după amprentele urechilor

Una dintre cele mai versate grupări de spărgători din țară a ajuns în arest după ce unul dintre hoți a „tras” cu urechea la ușa unei case.

Autor: Georgeta Ghidovăţ

Actualitate Citeste toate articolele din sectiune

Prognoza meteo. Ploi în partea de sud a ţării şi ninsoare la munte

Potrivit ANM, vor fi ploi în partea de sud a ţării şi ninsori la munte, valabilă din noaptea de sâmbătă spre duminică şi în cursul zilei de duminică.

Autor: Daria Andrieş

Politică Citeste toate articolele din sectiune

REFORMA LUI PONTA în PSD: Dan Șova se întoarce. Cătălin Ivan a fost înlocuit. Cristian Rizea a preluat ORGANIZAȚIA lui Vanghelie

Zi plină pentru liderii şi parlamentarii PSD. Conducerea social-democraţilor s-a reunit, ieri, la Sinaia, în Comitetul Executiv Naţional, şedinţă în cadrul căreia au fost luate mai multe decizii importante. Printre acestea se numără reprimirea lui Dan Șova în partid și demiterea lui Cătălin Ivan de la șefia PSD Sector 1.

Autor: Larisa Bernaschi

Doctorul Zilei

Efectele căsătoriei. De la kilograme în plus la depresie
Ana Maria Nițu Germina Olteanu Orice relaţie are efectele ei asupra oamenilor. Fie că este vorba de fluturaşi în stomac

International Citeste toate articolele din sectiune

EVZ Monden

Ștefan Stan s-a întors în timp cu 100 de ani
Ștefan Stan a acceptat provocarea de a locui timp de trei luni, izolat, în condiții dificile de acum 100 de ani, […]

Panorama Citeste toate articolele din sectiune

De râsul lumii. Un clip românesc este considerat cel mai ciudat din istoria internetului. Vezi VIDEO-ul care a şocat străinătatea

Un clip românesc este considerat cel mai ciudat videoclip din toate timpurile. Presa de peste hotare a criticat dur modul în care a fost realizat.

Autor: Daria Andrieş

Sport Citeste toate articolele din sectiune

Dorian Marin, antrenorul care a dat fotbalul din România pe cel din Orientul Mijlociu și Africa

EVZ vă prezintă povestea tehnicianului român care a trăit experiențe formidabile în ultimii 14 ani în timp ce a lucrat în Siria, Liban, Eritrea, Uganda, Ghana și Oman.

Autor: Andrei Călin Alexandru Toader

Star Junior

Anunţul care îi interesează pe părinţi şi elevi
În februarie – aprilie se desfasoară înscrierile pentru clasa pregătitoare sau direct în clasa întâi. Pe 9 februarie va fi

Economie Citeste toate articolele din sectiune

ROMÂNUL care se BUCURĂ când leul se PRĂBUȘEȘTE: Are un milion de dolari în conturi. Este un POLITICIAN CONTROVERSAT

Moneda naţională trece printr-o perioadă în care se depreciază puternic faţă de dolar. Deşi pentru majoritatea românilor acest lucru este o veste proastă, există un om care a fost prevăzător.

Autor: Ana Bâtcă

EVZ Special Citeste toate articolele din sectiune

Poveste neștiută despre Sinaia, capitala de vară a regilor României

Locul sălbatic, în care lotrii își ascundeau comorile, a devenit „Perla Carpaților”, după ce Carol I a ridicat Castelul Peleș. Prima construcție a fost un schit, nu Mănăstirea Sinaia.

Autor: Petrisor Cana

Social Citeste toate articolele din sectiune

Dieta săracului ne face mai sănătoși

Criza economică a readus în meniul românilor cartofii, varza și fasolea. Deși poate părea o alimentație de om sărman, nutriționiștii susțin că este extrem de benefi că pentru organism.

Autor: Daniela Șerb Nicolae Oprea