O româncă îi uimeşte pe norvegieni. A fugit cu un televizor ascuns sub fustă

O româncă îi uimeşte pe norvegieni. A fugit cu un televizor ascuns sub fustă

O româncă de 31 de ani, de etnie romă, a încercat să fure un televizor cu diagonala de 42 de inch (106,68 centimetri), pe care l-a ascuns sub fustă. Ea a fost văzută de unul dintre angajaţi în timp ce se deplasa cu dificultate prin magazin. Femeia, însoţită de iubitul său, tot român, a legat televizorul între pulpe şi a reuşit să ajungă până la o staţie de autobuz, unde a fost reţinută de poliţişti, relatează ediţia de astăzi a publicaţiei britanice "Daily Mail".

"Nu este un lucru neobişnuit ca hoţii să pună câte ceva sub fuste şi pulovere largi. Şi noi ne-am întrebat iniţial dacă este posibil şi am încercat să reconstituim la comisariatul de poliţie, cu o femeie poliţist. Este greu, dar nu imposibil", a precizat Tor Grøttom, din partea autorităţilor de la Oslo.

Incidentul a avut loc la centrul comercial Elkjøp, din Oslo, iar valoarea televizorului este de 3.800 de euro.

Jurnaliştii britanici de la ziarul "Daily Mail" spun că acesta este cel mai "ciudat" furt înregistrat în Scandinavia în ultimii zece ani. Ştirea, publicată şi în ziarele online din Norvegia, a făcut deliciul cititorilor. La o emisiune radio, unul dintre ascultători a numit-o "Coapse Tunet".

Ne puteți urmări și pe Google News