RĂZBOI PE NET. Vplay e în mentenanţă, iar mai multe site-uri din lista Pro TV au fost ÎNCHISE

RĂZBOI PE NET. Vplay e în mentenanţă, iar mai multe site-uri din lista Pro TV au fost ÎNCHISE

Cel mai popular site care oferă filme online, vplay.ro, este în mentenanţă în acest moment. Din lista de 42 de site-uri pe care PRO TV a înaintat-o CNA şi ar fi ajuns la Poliţie, în jur de 10 au fost închise.

Vplay.ro, cinemaxx.ro şi alte site-uri de filme şi seriale online difuzate gratuit sunt ameninţate cu desfiinţarea. La cererea ProTV, Consiliul Naţional al Audiovizualului va sesiza Poliţia cu privire la furnizorii de conţinut video gratis care nu deţin drepturi de redifuzare.

Scandalul a început după ce Pro TV a trimis o sesizare către CNA referitoare la 42 de site-uri care difuzează filme online fără să deţină drepturile pentru conţinutul transmis. Printre acestea, vplay.ro, filmehd.net, sau cinemaxx.ro.

  • ATAC împotriva site-urile care au conţinut pirat. Aţi gustat filme gratis, mâncaţi acum pe bani

Nemulţumirea celor de la Pro TV vine în contextul în care compania deţine VOYO.RO, o platformă online de divertisment, cu conţinut diversificat, care este oferit în sistem de abonament şi Pay Per View.

Ne puteți urmări și pe Google News

ProTV susţine că site-urile de filme online redifuzează filme transmise de Voyo.ro, fără să respecte legislaţia audiovizualului.