A recunoscut că îi place: Sexy şi GOALĂ la 46 de ani. Cum comentaţi / GALERIE FOTO

A recunoscut că îi place: Sexy şi GOALĂ la 46 de ani. Cum comentaţi / GALERIE FOTO

A pozat din nou nud şi nu dă vreun semn că s-ar putea „lăsa” vreodată de acest „obicei”, după cum notează tabloidele americane.

Click aici pentru Galeria Foto Într-un interviu recent, Pamela Anderson, în vârstă de 46 de ani, a recunoscut că îi place să pozeze: „Sunt un pic exchibiţionistă. Îmi place să mi se facă poze” a declarat Pam, conform celor de la ContactMusic.

Look radical

De curând şi-a surprins fanii cu o schimbare radicală de look: a optat pentru părul scurt, renunţând la părul lung care a consacrat-o. Susţine că schimbarea e pozitivă şi „a încurajat legături reale între suflete, mai puţină superficialitate". Vedeta s-a căsătorit recent, pentru a doua oara, cu jucătorul de poker Rick Salomon.

Ne puteți urmări și pe Google News

“Gata cu extensiile tip Barbie, gata cu cizmele UGG şi fustiţe”, notează presa tabloidă americană. Pamela Anderson, acum în vârstă de 46 de ani,  a optat pentru o schimbare de look radical. „Este incredibilă, aceasta este noua Pamela!”, spune şi Daily Mail. Actriţa a mărturisit recent, într-o emisiune a realizatoarei americane Ellen DeGeneres, că istoriile de dragoste tumultuoase nu i se mai potrivesc. Dar ipostazele nud se pare că da.