Ce a spus copilotul lui Adrian Iovan imediat după aterizarea forţată. Răzvan Petrescu a făcut CEVA IMPORTANT

Ce a spus copilotul lui Adrian Iovan imediat după aterizarea forţată. Răzvan Petrescu a făcut CEVA IMPORTANT

Prima persoană pe care copilotul Răzvan Petrescu a sunat-o după prăbuşirea avionului pilotat de Adrian Iovan a fost tatăl său. El i-a explicat că au aterizat forțat și că are picioarele fracturate.

La doar câteva minute după ce avionul a ajuns la sol, copilotul Răzvan Petrescu și-a sunat tatăl. Bărbatul i-a transmis tatălui său atât locul unde au aterizat arătat de radar, cât şi informaţii asupra stării de sănătate a pasagerilor, scrie rtv.net.

"Am aterizat forţat. Suntem prăbuşiţi la pământ între Peştera Scărişoara şi Beliş. Aşa îmi arată aici, la bord. Toţi suntem în viaţă, am picioarele rupte, nu mă pot mişca" , i-a transmis copilotul tatălui său.

  • Studenta care a murit în ACCIDENTUL aviatic din Apuseni era VOLUNTARĂ în cadrul programului de transplant

Avionul la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, în 20 ianuarie, în Munţii Apuseni, într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba.

Ne puteți urmări și pe Google News

În urma accidentului, şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC În memoria studentei decedate în accidentul din Apuseni, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

Citiţi mai mult: CEA MAI INTENSĂ CONTROVERSĂ: Pilotul Adrian Iovan este EROU sau VINOVAT? Care este părerea TA? CITIȚI ȘI:

  • SALVAREA era în HANGAR. Doctorii ZBOARĂ cu ”CONSERVE” MORTALE, pentru transportul organelor, în timp ce aeronava de 1 MILION DE EURO le este INTERZISĂ | FOTO
  • CUTREMURĂTOR. PRIMUL LOCALNIC care a ajuns la EPAVA AVIONULUI: "Noi i-am găsit într-o oră şi jumătate fără GPS, fără nimic"
  • CAUZA ACCIDENTULUI aviatic din Apuseni. AVIONUL avea GHEAȚĂ pe ARIPI. Ce voia să FACĂ IOVAN pentru A DEZGHEȚA avionul și CE A PROVOCAT PRĂBUȘIREA
  • FILMUL ACCIDENTULUI AVIATIC din Munții Apuseni: Pilotul Adrian Iovan și o femeie au murit. STAREA RĂNIȚILOR și ANCHETA | IMAGINI de la locul tragediei