Acuze grave: "Hagi şi Popescu au mituit asociaţiile judeţene ca să-i aleagă"

Acuze grave: "Hagi şi Popescu au mituit asociaţiile judeţene ca să-i aleagă"

Ionel Ciuclea, patronul echipei de fotbal Juventus Colentina, club cu drept de vot la viitoarele alegeri pemtru şefia FRF, îi face praf pe Gică Popescu şi pe cumnatul acestuia, Gică Hagi.

Popescu e candidat la preşedinţia FRF. Hagi îl susţine necondiţionat, sperând că va ajunge din nou selecţioner al României.

“Legat de aceste alegeri la FRF, ca şi la LPF, se duce un război formidabil, o başcălie la adresa fotbalului natural. Nu ştiu să-şi tragă bine nădragii pe ei, dar vorbesc de conducerea fotbalului. Nu au un management de specialitate, nu au un plan, nu au nimic şi nu e nimic in capul lor! Este o băşcălie, un surogat, nimic nu este serios!

Gică Popescu, pe tot pe ce a pus mîna, a distrus. Chiar nu îi este ruşine să apară în faţa noastră în aşa condiţii? O să scăpăm de nişte baieţi frumoşi şi deşptepţi şi o să dăm pesre dracu! Aceşti doi domni au refuzat să vină la echipa naţională şi să joace sub drapelul ţării, atunci cînd au fost chemaţi de Victor Piţurcă, motivînd conflictele pe care le aveau cu selecţionerul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Instituţiile statului ar trebui să observe că, zilele trecute, aceşti oameni au fost prin ţară, prin Ardeal, şi au mituit asociaţiile judeţene ca să-i aleagă”, a declarat Ionel Ciuclea, la Sport Total fm.