Adevărul gol-goluţ. Cum arată cu adevărat un SUTIEN de VEDETĂ / GALERIE FOTO

Adevărul gol-goluţ. Cum arată cu adevărat un SUTIEN de VEDETĂ / GALERIE FOTO

Tabloidele notează că secretul vedetelor care apar cu spatele gol pe covorul roşu a fost dezvăluit.

Click aici pentru Galeria Foto Multe femei se întreabă cum arată sutienul care le asigura o apariţie impecabilă vedetelor. Se pare că secretul din spatele apariţiilor fără cusur ale vedetelor în rochii cu spatele gol, răspunsul este: un sutien special, numit InvisiBra!

Direct pe piele

Specialiştii în domeniul vestimentar notează că, în urmă cu doar câţiva ani, dacă urmau să apară pe covorul roşu cu spatele gol, vedetele apelau la banda izolatoare pentru a-şi acoperi sfârcurile şi a evita o gafă sau, mai rău, un accident vestimentar.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din fericire pentru ele însă, între timp s-a inventat un sutien special, fără bretele, cu cupe din silicon, care se aplică şi se lipesc direct de piele. Pe de altă parte, în decembrie anul trecut era semnalată o „piesă de rezistenţă” a companiei Victoria's Secret a creat o copie a sutienului Fantasy Bra de 10 milioane de dolari (copia are preţul de 295 de dolari). Replica piesei de lenjerie intimă este acoperită cu pietre multicolore simple, lipite pe un sutien obişnuit de la Victoria's Secret. La momentul respectiv, casa de modă a creat doar o mie de astfel de exemplare, care au putut fi cumpărate de pe site-ul oficial al companiei. Presa remarca faptul că, până şi vedetele care cheltuie atâta pe lenjerie intimă, inclusiv pe „minunile invizibile” s-au înghesuit să îl achiziţionezi.