Adrian Iovan nu și-a făcut TESTAMENTUL. Ce moștenire lasă pilotul celor doi copii

Adrian Iovan nu și-a făcut TESTAMENTUL. Ce moștenire lasă pilotul celor doi copii

Adrian Iovan, pilotul decedat în accidentul aviatic din Apuseni pe 20 ianuarie, nu a lăsat un testament care să clarifice situația averii sale, astfel încât cei doi copii vor împărți averea conform legii.

Decedat la 55 de ani, Iovan a lăsat moştenire o vilă în Otopeni, o căsuţă de vacanţă în Butimanu (Dâmboviţa) şi un apartament în Bucureşti, în total trei locuinţe evaluate la aproximativ 325.000 €, scrie libertatea.ro. Vila din Otopeni a fost construită împreună cu iubita sa de atunci, medicul Mihaela Steriu, cei doi fiind proprietari comuni. Casa are trei dormitoare, un living, două birouri şi o bucătărie deschisă, iar curtea măsoară 480 de metri pătrați.  După ce relația lor s-a terminat, vila a fost scoasă la vânzare pentru suma de 250.000 de euro, bani ce ar fi trebuit împărţiţi între cei doi proprietari. Moştenitorii lui Iovan, Irina (30 de ani) şi Albert (8 ani), vor împărţi vila cu Mihaela Steriu, deja proprietară pe jumătate de casă. Adrian Iovan mai deținea o casă de vacanţă, aproximată la 25.000 de euro, la Butimanu, în judeţul Dâmboviţa, şi un apartament cu două camere în Bucureşti, în zona Unirii, ambele lăsate moștenire de tatăl său.  Potrivit sursei menționate, Adrian Iovan ar fi trecut deja apartamentul din Bucureşti pe numele fiicei sale.

“De când era Irina mică, ai mei i-au promis apartamentul, iar eu am fost de acord, aşa că i-a rămas ei, iar acum ea vrea să-l vândă şi eu mă ocup de tranzacţie”, spunea Iovan. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Inexistenta deszăpezire - un nou măreț succes al Teleguvernării Ponta 2
  • Cod Roşu pentru baronii roşii. Cum a devenit prima ninsoare un dezastru meteorologic
  • Victor Ponta, un elefant care merge în vârful picioarelor

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Horoscopul lui Dom' Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile
  • O lumină MISTERIOASĂ spre cer: PIRAMIDELE au devenit BRUSC active? / VIDEO
  • De LUX sau de PROST-GUST? Ce fel de MAŞINI conduce un MAFIOT japonez / GALERIE FOTO