André Rieu A FĂCUT O PROMISIUNE publicului din România şi A ONORAT-O. Indicii: Piaţa Constituţiei, 2016

André Rieu A FĂCUT O PROMISIUNE publicului din România şi A ONORAT-O. Indicii: Piaţa Constituţiei, 2016

Regele valsului, André Rieu, va veni în România alături de Orchestra Johann Strauss pentru a concerta la data de 11 iunie 2016 în Piața Constituției din Capitală, într-un eveniment cultural de anvergură.

Piața Constituției va deveni ”Centrul Universului” și în anul 2016. Așa a descris celebrul violonist André Rieu locul care, în luna iunie a acestui an, a găzduit nu mai puțin de șapte concerte susținute în acompaniamentul orchestrei sale, sub privirile celor peste 85.000 de spectatori.

André Rieu a scris astfel o pagină importantă în istoria concertelor din România, fiind catalogat cel mai amplu eveniment concertistic al anului 2015. Lucrurile extraordinare nu au încetat să vină din partea marelui artist André Rieu. În concertele sale de la Maastricht, a promovat cultura românească, muzica și dansurile  tradiționale, prin prezența remarcabilă a maestrului Gheorghe Zamfir.

De asemenea, artistul a suferit alături de românii afectaţi  în urma tragediei din clubul Colectiv și a dăruit, în semn de solidaritate, ceea ce are mai de preț: MUZICA. DVD-ul concertului André Rieu ”Live în București”, lansat în urmă cu doar câteva săptămâni se bucură de succes uriaș, fapt ce influențează în mod semnificativ sprijinul victimelor #Colectiv.  

Ne puteți urmări și pe Google News

Notorietatea concertelor marca André Rieu este dată nu doar de repertoriul de piese clasice interpretate, deosebit de populare, ci și de entuziasmul și buna dispoziţie pe care artistul și orchestra sa reușesc să le insufle publicului, în timpul spectacolelor.

La data de 11 iunie 2016, spectatorii din Piața Constituției vor beneficia de un nou show extraordinar, ce va cuprinde un nou program artistic desăvârșit. Un concert de înaltă ținută, cu peste trei ore de muzică de calitate, emoție și bucurie. Conform comunicatului de presă, biletele au fost puse în vânzare de marți, 22.12.2015, de la ora 10:00, în rețeaua Eventim – în magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV, precum și online pe www.eventim.ro. Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc şi sunt cuprinse între 160 și 800 de lei.