Debut NEFERICIT pentru ANDREEA MARIN la TVR. Câţi români s-au uitat la noua emisiune | CLINICA

Resursele pentru noul format sunt extreme de limitate. Emisiunea Andreei Marin este filmată cu un aparat foto DSLR.
Autor: | | 0 Comentarii | 2366 Vizualizari

Început stângaci pentru Andreea Marin la TVR. Noul format al emisiunii ,,Preţuieşte viaţa” este departe de orice succes.

La nivel naţional,  prima difuzare a emisiunii nu a depăşit 1,2 puncte rating conform Kantar Media.

Surprinzător, emisiunea ,,Preţuieşte viaţa” i-a făcut pe telespectatori să schimbe canalul. Astfel, formatul nou a debutat în data de 27 martie, la ora 17.00, cu un rating de 1,2 puncte, iar în următoarele 10 minute (în intervalul orar 17:05-17:15)  audienţa TVR a scăzut la 0,9 puncte la nivel naţional.

Reprezentanţii TVR precizează ,,Emisiunea Pretuieste viata, pe care Andreea Marin o realizează şi prezintă duminica, la ora 17.00, la TVR 1, a înregistrat la prima ei ediţie (cea din 27 martie) un rating mediu de 1% la nivel national, ceea ce corespunde unui număr de 186.000 de telespectatori.Datele sunt furnizate de Kantar Media, Copyright: ARMA, Prelucrare: SRTv.

Redifuzarea emisiunii Andreei Marin, în prime-time, miercuri(30.03), de la ora 19, a avut rezultate şi mai slabe şi un rating mediu de 0,4% puncte rating, conform datelor KANTAR.

Televiziunea publică nu plăteşte niciun ban pentru realizarea acestei emisiuni, fiind asigurată doar difuzarea ei. 

Andreea Marin s-a adaptat condiţiilor

Diferenţele între formatele vechi în care Andreea Marin era implicată şi cel actual sunt enorme, nu doar la nivel de audienţă, dar şi la nivelul bugetului şi al calităţii.

  • În timp ce ,,Surprize, surprize” sau ,,Preţuieşte viaţa (2014)” se realizau în studiourile enorme ale TVR-ului, formatul din 2016 este un format de teren. Prima ediţie a fost filmată chiar acasă la Andreea Marin.
  • Obişnuită cu aparatură de ultimă generaţie, public la platou, dansatori şi coprezentatori, realizatoarea s-a adaptat filmării de teren, fără fast şi fără aparatură surprinzătoare. Prima ediţie a fost filmată cu aparate foto DSLR, după cum se vede în imaginile prezentate de TVR pe site-ul oficial.
  • Mare parte din grafica emisiunii a fost păstrată din 2014.
  • Rubricile emisiunii, care i-au făcut pe telespectatori să mute canalul, au fost lipsite de dinamism.
  • Lipsa promovării poate fi un alt motiv pentru rezultatele slabe înregistrate de revenirea Andreei Marin la televiziunea publică.
  • O imagine emblematică a TVR-ului, dar fără un content dinamic, frumos împachetat şi uşor de urmărit se demonstrează a fi insuficientă în obţinerea unor rezultate bune.

Diagnostic: Cel mai probabil, SĂNĂTOS.  Publicul a taxat lipsa de dinamism a emisiunii, interviurile mult prea lungi, dar și rubricile puțin condimentate.

Acest articol face parte din rubrica săptămânala ,,CLINICA lui Fereşteanu". 
Alte articole din categoria: Monden

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
loading...