Andreea Raicu, despre accidentul din Apuseni: ”În ce ţară trăim?!”

Andreea Raicu, despre accidentul din Apuseni: ”În ce ţară trăim?!”

Andreea Raicu se declară indignată de reacția autorităților în cazul accidentului aviatic din Apuseni. Ea spune că prăbușirea avionului a fost semnalată de alte 12 aeronave care se aflau în acel moment deasupra României.

  • SUFERINŢĂ infinită provocată de un STAT INCOMPETENT. Pot cei RESPONSABILI să privească aceste IMAGINI?

CLICK PE COLAJUL DE MAI SUS pentru a vedea ce suferinţă a provocat incompetenţa instituţiilor responsabile care au bâjbâit 6 ore.

”Mă uit la tv şi sunt mută de uimire. 12 avioane ale altor companii străine care se aflau deasupra României în momentul în care avea loc tragedia în care au murit Adrian Iovan şi Aura Ion au semnalat accidentul, dar degeaba! Sunt indignată de ceaţa care planează asupra acestei situaţii şi de incompetenţa şi indiferenţă cu care a fost tratată. În ce ţară trăim?!”, a scris Andreea Raicu pe contul său de Facebook.

  • Ce a spus copilotul lui Adrian Iovan imediat după aterizarea forţată. Răzvan Petrescu a făcut CEVA IMPORTANT

Totondată, prezentatoarea de la Prima Tv a povestit pe blogul personal cum și-a găsit telefonul pierdut cu ajutorul unei aplicații. "Eu am putut să-mi localizez telefonul fără să sun pe nimeni şi fără să apelez la niciun serviciu ieşit din comun. Şi asta de la o distanţă atât de mare, din celălalt capăt al Europei, fără să am sisteme sofisticate de ultimă generaţie la dispoziţie. Și mă întreb cum de a fost posibil ca victimele accidentului aviatic care s-a soldat cu doi morţi, să nu fi fost găsite la timp!", a scris Andreea Raicu.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • MĂRTURISIRI din noaptea TRAGEDIEI din Apuseni. Cum au încercat MEDICII să se încălzească în cele șase ore de COȘMAR

CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC

  • În memoria studentei decedate în accidentul din Apuseni, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

Citiţi mai mult: CEA MAI INTENSĂ CONTROVERSĂ: Pilotul Adrian Iovan este EROU sau VINOVAT? Care este părerea TA? CITIȚI ȘI:

  • Peste 90.000 de români au spus "RESPECT, AURA ION!" Zeci de mii oameni cer PEDEPSIREA celor RESPONSABILI: ”România este sufocată de INCOMPETENŢĂ!”
  • SALVAREA era în HANGAR. Doctorii ZBOARĂ cu ”CONSERVE” MORTALE, pentru transportul organelor, în timp ce aeronava de 1 MILION DE EURO le este INTERZISĂ | FOTO
  • CUTREMURĂTOR. PRIMUL LOCALNIC care a ajuns la EPAVA AVIONULUI: "Noi i-am găsit într-o oră şi jumătate fără GPS, fără nimic"
  • CAUZA ACCIDENTULUI aviatic din Apuseni. AVIONUL avea GHEAȚĂ pe ARIPI. Ce voia să FACĂ IOVAN pentru A DEZGHEȚA avionul și CE A PROVOCAT PRĂBUȘIREA
  • FILMUL ACCIDENTULUI AVIATIC din Munții Apuseni: Pilotul Adrian Iovan și o femeie au murit. STAREA RĂNIȚILOR și ANCHETA | IMAGINI de la locul tragediei