ANGELA MERKEL, în cârje, după accidentul de la schi

ANGELA MERKEL, în cârje, după accidentul de la schi

Cancelarul german Angela Merkel a fost văzută, azi, pentru prima dată în public, după accidentul de schi din vacanţa de Crăciun, ea făcându-şi apariţia în cârje în timpul unei ceremonii desfăşurate la cancelaria din Berlin.

Angela Merkel a luat parte la ceremonia „micilor colindători” (Sternsinger), un eveniment caritabil ce reuneşte cu ocazia Epifaniei reprezentanţi ai copiilor din fiecare dioceză germană, deghizaţi în regi magi, scrie AFP, citată de Agerpres. Zâmbitoare, Angela Merkel a apărut abia la sfârşitul evenimentului, ajutându-se de cârje, pentru a se deplasa către grupul de copii costumaţi, cântând împreună cu ei un colind.

Anterior, noul şef al cancelariei, Peter Altmaier, a afirmat că, din cauza accidentului de schi, cancelarul nu va asista decât la o parte a ceremoniei, dar ea doreşte să fie prezentă pentru fotografia cu copiii.

În urma acestui accident, survenit în Elveţia în timpul vacanţei de Crăciun, ea a suferit o fisură de bazin care a constrâns-o să-şi anuleze întâlnirile programate săptămâna aceasta.

Ne puteți urmări și pe Google News