Vineri noapte, un fenomen astronomic RAR va fi vizibil pe cer! Manifestarea este prevestitoare a APOCALIPSEI. Să fie acesta un semn al venirii Mântuitorului pe Pământ?

Luna Neagră
Autor: | | 9 Comentarii | 2031 Vizualizari

În această seară, un fenomen astronomic rar, prevestitor al unor evenimente nefaste, se va putea observa pe cer, însă va fi vizibil doar în emisfera vestică. Este momentul ideal ca conspiraţioniştii şi habotnici să lanseze noi teorii despre sfârşitul lumii şi a doua venire a lui Iisus pe pământ.

Pe 30 septembrie, se va putea observa luna neagră, un fenomen prevestit de multe izvoare istorice ca aducător al apocalipsei şi prezicător al celei de-a doua veniri a Mântuitorului pe pământ.

Luna Neagră este cea de-a doua lună nouă dintr-o lună calendaristică, ceea ce înseamnă că evenimentul de vineri este al doilea de acest fel din luna septembrie. Spectaculosul fenomen se produce atunci când partea iluminată a Lunii este prinsă în umbra Pământului, ceea ce o face imposibil de văzut.

Deşi spectaculos, acest fenomen este prevestitor al unor evenimente dramatice, fiind direct legat de a doua venire a lui Iisus.

„Aceste semne ne transmit că Iisus vine curând. Ne apropiem de sfârşitul lumii şi sfârşitul vieţii pe Pământ, pentru toţi oamenii. În fiecare zi, trebuie să ne apropiem de salvatorul nostru Iisus Hristos. Căci nimeni nu poate scăpa de ceea ce urmează să se întâmple pe Pământ", a scris pe Facebook un adept al teoriei conspiraţiei. „Domnul va face Luna roşie ca sângele, iar apoi neagră. Vă sună cunoscut?", a scris un altul, citează express.co.uk.

Potrivit site-ului Semne ale sfârşitului lumii în Evanghelia după Matei, capitolul 24:29 se menţionează: „Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, Soarele se va întuneca şi Luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer şi puterile cerurilor se vor zgudui."

În Evanghelia după Luca, 21:25 – 26, Biblia menţionează: „Şi vor fi semne în Soare, în Lună şi în stele, iar pe Pământ spaimă întru neamuri şi nedumerire din pricina vuietului mării şi al valurilor. Iar oamenii vor muri de frică şi de aşteptarea celor ce au să vină peste lume, căci puterile cerurilor se vor clătina".

Cu toate acestea, oamenii de ştiinţă îndeamnă cetăţenii să nu se sperie, pământul nu va trece prin nicio schimbare dramatică, nici înainte şi nici după acest fenomen
Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
loading...