Andreea Marin a dat tonul. E ultima fiță a vedetelor în materie de diete

Andreea Marin a dat tonul. E ultima fiță a vedetelor în materie de diete Sursa foto: Instagram

Andreea Marin nu a arătat niciodată ca fiind trasă prin inel, însă a făcut eforturi să nu depășească anumite proporții. Acum, aceasta ține o dietă care este în vogă printre vedete.

Andreea Marin a fost întotdeauna interesată să arate bine, mai ales că profesia sa o expune foarte mult. Nu a făcut însă o obsesie pentru greutate, admite aceasta. Vedeta a fost mereu adepta unui stil de viață ponderat, care să o ajute să fie sănătoasă și să fie în formă. Iată în ce constă dieta preferată de Andreea Marin în prezent.

Andreea Marin a recurs la dieta scandinavă

Vedeta Surprizelor a încercat diverse diete, de-a lungul timpului. încercând să vadă care se potrivește cel mai bine metabolismului ei. La începutul acestui an, a decis să urmeze o dietă foarte populară printre vedete.

Cea cunoscută mult timp ca Zâna Surprizelor a afirmat, într-un interviu recent, că preferă să țină o dietă scandinavă, bogată în nutrienți și săracă în calorii. Multe dintre preparatele de acest tip se gătesc în mod rapid. Practic, în doar câteva minute, oricine își poate pregăti o masă sănătoasă și nutritivă, chiar dacă nu are mult timp la dispoziție.

Ne puteți urmări și pe Google News

”De pildă, eu de sărbători nu țin diete, îmi ofer plăcerile culinare ce țin de tradiție, mă bucur de ele. Dar după ce trec acele zile, echilibrez printr-o dietă sănătoasă, pe care o verific, dacă e nouă, cu medicul nutriționist, nu fac experimente auzite prin vecini, îți poți pune sănătatea în pericol astfel.

În prezent, din ianuarie, am început o dietă scandinavă numită NUPO – prescurtarea de la Nutritional Power, pentru că e o dietă foarte bogată în nutrienți, minerale, vitamine, fibre, proteine, deși este săracă în calorii, dar cu o mare varietate de feluri de mâncare gustoase ce se pregătesc rapid, în 2 până la 4 minute, și astfel e ușor de urmat”, a punctat Andreea Marin, pentru VIVA.

Ce este dieta NUPO

NUPO este brandul danez numărul 1 în țările scandinave pe piața produselor alimentare pentru slăbit, fiind preferat de peste 11 milioane de clienți din întreaga lume.

Cu peste 40 de studii științifice și 41 de ani de experiență, dieta de Slăbit Nupo a fost dezvoltată în 1981, la spitalul Hvidovre din Danemarca, de Dr. Flemming Quaade, cel mai important om de știință în domeniul obezității din țările nordice. Misiunea acestuia a fost de a-și ajuta pacienții să se pregătească pentru o operație de bypass gastric, oferindu-le cât mai puține calorii, dar asigurându-le în același timp echilibrul nutrițional necesar pentru o scădere în greutate rapidă și sigură.