Elena Cârstea trece prin clipe cumplite. O persoană importantă din viața ei a murit

Elena Cârstea trece prin clipe cumplite. O persoană importantă din viața ei a murit

Elena Cârstea a fost zguduită de o veste îngrozitoare azi de dimineață. Socrul ei a decedat. Îndrăgita artistă a povestit că a fost un om excepțional, care a susținut-o în fiecare clipă.

Artista trăiește în America din anul 2006 și este căsătorită de 15 ani cu un cetățean american. Aceasta a transmis un mesaj în care și-a exprimat durerea pe care o are în suflet după ce socrul ei a plecat din această lume.

„E o dimineață dureroasă pentru mine și familia mea. Socrul meu William Muttart a decedat azi noapte. A fost cel mai bun tată și soț și îi vom simți lipsa!”, este mesajul celebrei cântărețe despre doliul care a coborât peste familia ei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Artista este mereu alături de soțul american

Elena Cârstea, 58 de ani, are o căsnicie de mai bine de 15 ani cu Glenn Muttard, un avocat american. Aceștia le cresc împreună pe fetițele adoptate ale artistei. Vedeta a povestit în mai multe interviuri că soțul ei este un om minunat și romantic care se implică în educația copiiilor ei.

Aceasta a declarat că familia lui a acceptat-o foarte repede și pentru ea sunt ca a doua pereche de părinți. Bunicii s-au ocupat de carierele nepoatelor, Sanda lucrează în Armata Statelor Unite și Adriana a urmat-o în cariera militară.

Cele doua fete, Sanda (23 de ani) și Adriana (21 de ani), au declarat că au fost foarte apropiate de bunicul lor, iar vestea a fost că un cuțit în inimă pentru ele, potrivit retetesivedete.ro.

Copilul soțului a decedat

Cu ceva timp în urmă, băiatul din prima căsătorie a soțului ei a decedat. Acesta era ofițer de marină și și-a dat ultima suflare la 30 de ani, în urma unei supradoze de heroină.

”Am avut parte 10 ani de cel mai minunat fiu pe care și-l dorește cineva. Astăzi cu durere în suflet Brett Thomas Muttart, 30 de ani, a trecut în neființă. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, copilule. Eu și Glenn suntem sfâșiați de durere”. a scris Elena Carstea la momentul incidentului.