Secretul siluetei Monicăi Anghel. Ce alimente nu consumă deloc vedeta

Secretul siluetei Monicăi Anghel. Ce alimente nu consumă deloc vedeta Sursa: Facebook

Monica Anghel a ajuns după o luptă de 6 ani să cântărească atât cât și-a dorit. Vedeta are acum în jur de 57-58 de kilograme și recunoaște că nu este ușor. Dar noile obiceiuri alimentare o fac să se simtă bine și în formă, drept urmare a decis că acesta este noul ei stil de viață.

Monica Anghel  a mărturisit că nu mai consumă absolut deloc zahăr. Artista se ține departe de orice fel de zahăr procesat sau aliment care conține acest ingredient. De altfel, spune ea, că atunci când simte nevoia de dulce mănâncă un fruct, lucru care deja a devenit obisnuință în ceea ce o privește. Iar de fiecare dată când este invitată la câte o petrecere să guste din prăjituri, vedeta spune că simte toate chimicalele pe care acestea le conțin, drept urmare preferă să nu le consume.

Alimentele procesate nu există pe masa artistei

”Mai fac în casă diverse dulciuri, dar fără zahăr. Pentru că sunt tot soiul de înlocuitori care sunt sănătoși și prepar genul acesta de dulciuri în casă și chiar sunt foarte ok. Am mai renunțat, total, la alimentele procesate, care sunt îngrozitor de nocive. Mă simt foarte bine, mai mănânc și carbohidrați, mănânc și tărâțe de ovăz. Fac o pâine din tărâțe de ovăz cu psyllium, cu ulei de măsline și cu apă și un pic de bicarbonat. Sigur, nu e așa pufoasă și fragedă cum e pâinea, dar nici nu îmi trebuie. Eu, aproape în fiecare zi, mănânc un iaurt, dar nu degresat, ci unul normal, cu tărâțe de ovăz, și e foarte sănătos”, a declarat Monica Anghel.

De fapt, prin intermediul acestei diete, vedeta a reușit să slăbească nu mai puțin de 43 de kilograme. Ea explică însă că nu moare de foame, din contră, ci alege nutrienții sănătoși. ”Mănânc de toate: grătar cu salată, ciorbă cu carne, ciorbă de legume, mănânc spanac, mănânc, nu stau nemâncată. Doar că am grijă ce mănânc. În principiu, mănânc doar de două ori pe zi, o masă la 12 și una la 18. Evident că nu fac lucrurile acestea de capul meu”, a mai explicat artista.

Ne puteți urmări și pe Google News