Vaya Con Dios revine la Bucureşti

Vaya Con Dios revine la Bucureşti

Dani Klein, de aproape 20 de ani vocea proiectului belgian Vaya Con Dios, va reveni la Bucureşti, la un an de la ultima vizită aici, pentru un concert în clubul Fratelli Studios, care va avea loc pe 11 noiembrie.

Artista şi-a lansat, la sfârşitul anului trecut, albumul "Comme on est venu", de pe care lansase deja prima piesă "Les voiliers sauvages de nos vies", încă dinainte de apariţia pe piaţă a materialului discografic. Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, la preţul de 200 de lei.

"Probabil că în mintea mea există ideea de întoarcere în timp"

Despre albumul pe care îl va promova de data aceasta la Bucureşti, Klein spunea, anul trecut, pentru Evz, că are piese noi dar şi coveruri după melodii semnate Léo Ferré. "Albumul conţine cântece franţuzeşti, pentru că am crescut şi m-am maturizat, totodată, cu cântece franţuzeşti. Probabil că în mintea mea există ideea de întoarcere în timp, către limba pe care am vorbit-o de mică şi către gândurile de odinioară. Pe lângă piesele noi, albumul conţine şi o nouă variantă, remixată, a piesei "Pauvre Diable", pe care am înregistrat-o în colaborare cu Don Omar, cu ceva vreme în urmă. În plus, mai există şi două coveruri după melodii vechi de ale poetului, compozitorului şi cântăreţului francez Léo Ferré", a spus artista.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Mă simţeam ca şi cum aş fi fost sleită de puteri"

Vaya Con Dios şi-a început cariera înregistrând diverse spoturi radio sau cântând în cluburi obscure, ca solistă a trupei Arbeid Adelt. La începutul anilor ‘90 a abandonat muzica pentru că a simţit "că a ajuns la capătul funiei".

"Eram extrem de obosită. Mă simţeam ca şi cum aş fi fost sleită de puteri. Începusem să am diverse probleme, pornind de la insomnii, până la căderea părului, plus o oboseală continuă. Şi m-am gândit că este într-adevăr cazul să iau o pauză. Cu siguranţă a fost foarte bună decizia de atunci, pentru că altfel nu reuşeam să fac ceea ce fac azi. Muzica este ca un job, dar întotdeauna trebuie să asculţi ceea ce îţi spune corpul tău, pentru că altfel rişti să pierzi totul. Atâta timp cât ai posibilitatea - (ştiu că sunt şi joburi care "nu te lasă să trăieşti") - să ai grijă de tine, trebuie să o faci. Eu, din fericire, am avut posibilitatea financiară să mă pot opri din muncă şi să mă odihnesc", a explicat ea, anul trecut, pauza din cariera sa.