Prigoana vrea bani de europarlamentar

Prigoana vrea bani de europarlamentar

Silviu Prigoana participa la concursul "Evenimentul zilei iti ofera un salariu de europarlamentar" si spera ca astazi va castiga cei 2.000 de euro pusi in joc.

De altfel, multimilionarul a intrat miercuri in direct cu Cristi Hrubaru, DJ-ul postului Magic FM, pentru a purta o discutie pe tema „europarlamentarul”, chiar daca nu a fost selectat de calculator. La intrebarea „Ce ati face daca ati fi europarlamentar?”, Silviu Prigoana a raspuns: „As face lobby pe langa toti primarii din Bucuresti sa propuna proiecte prin care sa atraga fonduri europene, iar dupa aceea as face lobby pe langa Parlamentul European pentru aprobarea acestor proiecte”.

„Am trimis pana acum 20 de SMS-uri si sper ca azi voi fi selectat de calculator pentru premiul de 2.000 de euro”, spune Silviu Prigoana. „Orice intrebare mi s-ar pune, legata de un subiect din „Evenimentul zilei” de azi, eu sunt pe faza”, adauga el. Omul de afaceri stie ce va face cu banii. In caz ca va castiga. „Ii cumpar sotiei mele o rochie. Saptamana viitoare va fi o licitatie caritabila, la care vor fi puse in vanzare obiecte vestimentare. Banii vor ajunge la copiii saraci”, mai spune Prigoana.

Ne puteți urmări și pe Google News