Joburi cu 1.200 de euro pe lună. Sunt 275 de posturi vacante

Joburi cu 1.200 de euro pe lună. Sunt 275 de posturi vacante Sursa foto:Dreamstime.com

Salariile specialiștilor în comunicare și relații publice (PR) sunt destul de atractive în comparație cu alte locuri de muncă în privat.

Relațiile Publice (PR) şi comunicarea sunt din ce în ce mai folosite în lumea afacerilor şi nu numai. Aceste meserii sunt tot mai căutate de către corporații, mediile de afaceri şi politică, Ca dovadă că se extind destul de rapid şi sunt destul de bine plătite. Vă veţi întreba ce rol are PR-ul într-o firmă. Această sintagmă se refera la funcția dintr-o companie care are ca scop menținerea comunicării cu publicul ţintă, în funcție de ce vinde.

Joburi cu 1200 de euro pe lună. Sunt 275 de posturi vacante

Un angajat pe poziţia de specialist în comunicare şi relaţii publice are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.200 de euro net pe lună.

„Domeniul relaţiilor publice s-a transformat din perspectiva ultimilor trei ani, oferind afacerilor servicii şi mai personalizate şi mai adaptate perioadelor de criză, fie că e vorba de comunicarea corporate sau B2C.

Ne puteți urmări și pe Google News

Această extindere a domeniului a dus la o vânătoare după specialiştii în comunicare, iar anunţurile active pe BestJobs indică faptul că angajatorii caută candidaţi cu un mix de hard & soft skills, majoritatea poziţiilor deschise fiind în oraşele mari din România, precum Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca“, spune Ana Vişian, marketing manager la platforma de recrutare online BestJobs.

Sporuri şi alte beneficii

Potrivit platformei BestJobs, printre cel mai des întâlnite sporuri şi bonusuri sunt: asigurare medicală privată, bonuri de masă, cursuri şi traininguri de specializare, posibilitatea de a lucra remote şi timp de lucru flexibil.

În prezent, 275 de posturi vacante pentru poziţia de specialist în comunicare şi relaţii publice sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active.

Cele mai multe anunțuri de angajare pentru această poziție sunt în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara.

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție.