ASF despre descinderile DNA: Ni s-au cerut informații legate de perioada 2012-2013

ASF despre descinderile DNA: Ni s-au cerut informații legate de perioada 2012-2013

Autoritatea de Supraveghere Financiară confirmă derularea unor verficări de către DNA în cazul companiei Carpatica Asigurări.

"Verificările vizează o speţă legată de o societate de asigurări. DNA a solicitat ASF mai multe date despre societatea de asigurări respectivă, aferente activităţii din perioada 2012-2013 a fostei Comisii de Surpaveghere a Asigurărilor, absorbită de ASF în 29 aprilie 2013", se arată în comunicatul remis de ASF.

Reprezentanții Autorității au precizat că instituția va pune la dispoziţia organelor de cercetare documentele solicitate, atât din perioada fostei Comisii de Supraveghere a Asigurărilor cât şi, dacă va fi necesar, şi documente ulterioare.

Potrivit unui comunicat, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, de către mai multe persoane, a unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, cum ar fi: asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, luare/dare de mită, trafic/cumpărare de influenţă, abuz în serviciu contra intereselor publice, folosirea în orice mod de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii în scopul obţinerii pentru sine de foloase necuvenite, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la uz de fals.

Ne puteți urmări și pe Google News

CITIȚI ȘI:

  • MAFIA ASIGURĂRILOR. Percheziții de amploare ale procurorilor DNA. Milionarul Carabulea, adus la audieri