ATENŢIE! Apple ar putea face INTERCEPTĂRI prin camera şi microfonul dispozitivului pe care îl deţineţi. FBI şi Guvernul fac PRESIUNI

Compania Apple se revoltă împotriva FBI şi a Guvernului
Autor: | | 8 Comentarii | 1640 Vizualizari

Compania Apple ar putea fi forţată să îşi spioneze clienţii prin dispozitivele pe care le cumpără, dacă se conformează cu cererea Guvernului, a declarat un membru al Executivului.

Dacă firmei i se cere să deblocheze un iPhone 5c care a fost folosit unul dintre atacatorii de la San Bernardino, asta ar putea să creeze un precedent care ar permite o adevărată invazie în vieţile oamenilor, spune Eddy Cue, şeful de vânzări al Apple.

Guvernul şi FBI-ul au spus că Apple ar trebuie să intervină în acest caz, dar compania a reacţionat, afirmând că există un risc major pentru că se va stabili un precedent legal periculos care permite excesul de putere al Guvernului.

Acelaşi precedent ar putea fi folosit pentru a intra în telefonul cuiva şi a îl spiona, fără niciun fel de impediment.

"La un moment dat vor vrea ca Apple să pornească microfonul şi camera dispozitivului deţinut de un client: Nu putem face asta acum, dar dacă vom fi forţaţi să o facem? Unde va merge totul? Într-un caz de divorţ? Într-un caz privind imigrarea ilegală? Într-un caz privind taxele neplătite? Într-o zi, cineva va putea să deschidă microfonul unui telefon care nu îi aparţine. Nu ar trebui să se întâmple aşa ceva în ţara asta", a spus Cue.
Alte articole din categoria: Internaţional

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
loading...