Au innebunit doctorii! Doi ginecologi s-au bătut pe paciente

Au innebunit doctorii! Doi ginecologi s-au bătut pe paciente

Cei doi medici ginecologi, de origine arabă dar cu cetăţenie română, s-au bătut chiar în faţa pacientelor. Unul dintre ei este cercetat acum de IPJ Dolj pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe

Saleh Majed, de 47 de ani şi Haidari Hadi, de 52 de ani lucrează la Spitalul Orăşenesc din Dăbuleni, judeţul Dolj. Conform poliţiei, doctorul Hadi l-a  luat la bătaie pe Saleh Majed, întrucât i-ar fi “furat” o pacientă.  Asistentele au povestit poliţiştilor că cei doi medici nu ar fi la prima abatere disciplinară, ei certându-se des pe paciente. După altercaţie, ginecologul Saleh Majed l-a reclamat la poliţie pe colegul Haidari Hadi că l-a agresat. „S-au întocmit acte premergătoare de cercetare pentru comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe. Victima urmează să depună plângere și să se prezinte cu certificatul medico-legal cu numărul de îngrijiri medicale pentru continuarea cercetărilor”, a declarat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • CUM a făcut Relu Fenechiu PRIMUL MILION DE EURO cu BULIBAŞA din Grajduri. STATUL îi va lua TOŢI BANII
  • Elena Udrea spune şi ea: "Adio, PDL!"
  • Şpagă în rate la CFR Marfă. Primul fierar al ţării, ajuns regele vagoanelor: "Ţi le dau anual, un milion... un milion!"

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • "MAESTRUL DESCULȚ". Un fost soldat american trăiește de 25 de ani într-o pădure| GALERIE FOTO+ VIDEO
  • Cupluri surprinse în ipostaze CIUDATE. Oare ce a fost în mintea lor?!
  • Horoscopul lui Dom' Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile Berbec, Gemeni, Balanţă, Capricorn

Ne puteți urmări și pe Google News