Editura Evenimentul si Capital

Aventurile EXTREME ca mod de viaţă. Imaginile care îţi dau PALPITAŢII | GALERIE FOTO

Alpinismul extrem, un mod de viaţă pentru mulţi
Autor: | | 0 Comentarii | 1572 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Pe lumea asta sunt oameni cărora le place riscul cu adevrat. De cele mai multe ori sunt numiţi nebuni, dar ei ar spune că îşi asumă un risc calculat.

Pe de altă parte, este drept că, din păcate, consecinţele sunt dramatice pentru amatprii de sporturi extreme. Cu toate acestea, aceşti oameni nu se lasă niciodată descurajaţi. Atunci când cad, se ridică, iar şi iar. La fel ca orice sportiv de performanţă, sunt determinaţi şi întodeauna se revin, se perfecţionează şi o iau de la capăt.


Fraţi şi surori, mame şi fii, veri şi verişoare ... CIUDAT de apropiaţi | GALERIE FOTO

Relaţii între rude ciudat de intimeRelaţii între rude ciudat de intimePe lângă alpiniştii care dau oricând haosul din oraş pentru o aventură pe munte şi îşi testează limitele în mijlocul naturii, sunt mulţi care au găsit o modalitate de a "servi" o porţie zdravănă de adrenalină în metropolă.  Parkour, noul sport urban la mare modă, are din ce în ce mai mulţi adepţi inclusiv la noi, mai ales din rândul adolescenţilor.


Ce face un tocilar când vine lângă el o femeie foarte frumoasă | GALERIE FOTO

Ce face un tocilar când vine lângă el o femeie foarte frumoasă Ce face un tocilar când vine lângă el o femeie foarte frumoasă Ce face un tocilar când vine lângă el o femeie foarte frumoasă Ce face un tocilar când vine lângă el o femeie foarte frumoasă Ce face un tocilar când vine lângă el o femeie foarte frumoasăExtremul ca mod de viaţă se pare că este pe val. Agenţiile de turism organizează inclusiv excursii unde cei cu nervii tari se pot plimba cu tigri în Bangkok sau pot înota cu rechinii, în Bahamas. La fel de terifiant este şi toboganul natural de pe vulcanul Cero Negro, din Nicaragua. Doritorii alunecă cu peste 60 km pe oră pe pietriştul fierbinte.

Însă pentru aceste aventuri extreme, trebuie să te ţină şi puterile şi portofelul, deoarece sejururile de acest tip pot ajunge mii de euro.


Cei mai GHINIONIŞTI oameni din toate timpurile. Este incredibil câte NENOROCIRI le-a rezervat viaţa | GALERIE FOTO

Tsutomu Yamaguchi, surprins de două bombe atomiceJohn Lyne: 16 accidente teribileRoy Sullivan, lovit de fulger de 7 oriCotis Mitsotakis, singurl Ann Hodges, lovită de meteorit


Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Nume: Prenume: Varsta: Email: Localitate: Judet: Telefon:


Sex: M / F
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate