AVENTURILE lui Nea VASILE la Londra continuă. Ce i s-a mai ÎNTÂMPLAT maramureşeanului pierdut la englezi şi găsit după 3 zile / VIDEO

AVENTURILE lui Nea VASILE la Londra continuă. Ce i s-a mai ÎNTÂMPLAT maramureşeanului pierdut la englezi şi găsit după 3 zile / VIDEO

A fost găsit după ce a rătăcit 3 zile prin Londra, dar aventurile maramureşanului Vasile Belea în metropola britanică se pare că nu s-au încheiat încă!

Prin urmare, nea Vasile a pierdut avionul care urma să îl readucă în România. O încurcătură la controlul bagajelor l-a ţinut în loc şi nu s-a mai putut îmbarca. Aşa că, vrând-nevrând, şi-a prleungit sejurul londonez pe care, cu siguranţă, nu are cum să-l uite.

A fost impresionat

Povestea maramureşeanului Vasile Belea a făcut deja înconjurul lumii. Nea Vasile, 63 de ani a dispărut în urmă cu o săptămână la Londra şi a fost găsit pe 18 ianuarie, după 3 zile „de dispariţie”. A fost găsit în zona Southall, în jurul orei 11. Dispăruse, după ce se rătăcise, la metroul londonez, de fiul său, Ciprian, şi avea la el un abonament de transport în comun şi un telefon mobil fără cartelă SIM. După ce s-a rătăcit, a dormit câteva ore la o agenţie de pariuri şi a primit de mâncare de la un restaurant indian. Între timp, rudele au anunţat poliţia şi ziarele au scris despre el. Acesta a fost norocul său: şi-a văzut poza într-o cafenea şi a încercat să îi convingă pe cei din jur că el este cel din fotografie. Aşa că oamenii au sunat la poliţie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit Daily Mail, românul a cheltuit 17 lire în cele trei zile în care a rătăcit prin Londra. După cum mai notează publicaţia britanică, "în timpul zilei, a mers prin magazine pentru a se încălzi, iar noaptea a mers pe străzi pentru a rămâne treaz şi a stat în staţii de autobuz”. Per total, nea Vasile a fost impresionat de bunătatea arătată de toţi cei care i-au ieşit în cale.

<iframe src="//www.youtube.com/embed/FjJmnGLWr-E" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>