IRINA COLUMBEANU revine pe scena Baby Fashion de la Mamaia | GALERIE FOTO

IRINA COLUMBEANU revine pe scena Baby Fashion de la Mamaia | GALERIE FOTO

Săptămână după săptămână, în luna august, Mamaia este gazda spectacolelor gratuite. După ce weekendul trecut ediția specială a Carnavalului Mamaia a atras un număr record de peste 35.000 de spectatori, protagoniștii weekendului 8-9 august pe impunătoarea scenă Fashion TV, din Mamaia, vor fi copiii și, implicit, Irina Columbeanu.

Irina Columbeanu a fost una dintre concurentele concursului Mini Miss și Mister Litoral 2013, care au avut loc pe scena FashionTV din Mamaia. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a fost și una dintre câștigătoarele serii, primind atunci titlul de FTV Model.

Anul trecut, Irinuca, numărul 14 în concurs, a venit însoțită de Irinel Columbeanu și a purtat pe scenă, în cadrul probei de concurs, o rochie aleasă special „pentru că e de la mami”. Irinel Columbeanu, vizibil emoționat să-și vadă fiica pe scenă, a urmărit spectacolul din primul rând și, la final, s-a alăturat celorlalți părinți, urcând pe podium lângă fiica sa. La acea vreme Irinel declara: „Cred că (Irina n.r.) are un pic emoții, dar îi trec până la sfârșit.

Amintim că, acum câțiva ani în urmă, fosta sa soție și mama Irinei, Monica Gabor, și-a făcut debutul în modeling tot pe o scenă FashionTV, la Bucharest Fashion Week.

Ne puteți urmări și pe Google News

Moda destinată celor mici oferă multe atracții speciale, iar Fashiontv România va aduce pe scena din Piața Cazino din Mamaia cele mai noi tendințe și colecții vestimentare adresate micuților cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. 

Modele pe catwalk vor fi chiar copiii, care vor defila în creații ale unor renumite branduri românești și internaționale, realizate special pentru ei. De asemenea, turiștii se vor putea bucura de momente artistice având ca protagoniști copii talentați, dar și de concursul Mini Miss și Mini Mister Litoral 2014.

Proiectul Fashion Summer Festival 2014 este realizat de Fashiontv România în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și susținut de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării. Evenimentele au loc începând cu ora 20:30 și vor fi transmise live pe site-ul Fashiontv – www.fpeople.ro.

Carnavalul Mamaia continuă, ca în fiecare sâmbătă seara, cu defilarea carelor alegorice ale cluburilor, care se vor opri la scena Fashiontv pentru un spectacol inedit.