Editura Evenimentul si Capital

BACALAUREAT 2014. LIMBA ROMANA: Aproximativ 144.000 de absolvenți susțin, astăzi, proba scrisă. Rămâneţi pe evz.ro pentru SUBIECTE şi REZOLVĂRI

14-06/18-bac-evz-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 6026 Vizualizari

BAC 2014, SUBIECTE LIMBA ROMANA. Luni, 30 iunie, 144.000 de candidaţi din toată țara vor susţine azi examenul scris la limba și literatura română. Subiectele primite vor fi în funcție de profilul la care au studiat elevii, uman sau real.

BAC 2014 SUBIECTE LIMBA ROMANA, REZOLVARI LIMBA RMANA, REZULTATE BACALAUREAT 2014

Bacalaureat 2014, prima probă: LIMBA ROMÂNĂ. Rămâi pe evz.ro pentru SUBIECTE, REZOLVĂRI ŞI REZULTATE EDU.RO BAC 2014

Prima probă la Bacalaureat va începe la ora 09:00, durează trei ore, iar elevii vor supravegheaţi atât de profesori, cât şi de camerele de supraveghere. Prima probă la BAC  a fost la română oral, urmată de o limbă străină oral, iar azi va avea loc la română scris, după care au loc probele obligatorii şi la alegere a profilului.

Pe 7 iulie se afişează rezultatele şi, în aceeasi zi, se pot depune și contestaţiile. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 11 iulie.

Vezi aici subiectele la LIMBA ROMÂNĂ!

Rămâneţi pe evz.ro

pentru a afla rezultatele şi variantele de la Bacalaureat.

BACALAUREAT 2014 EDU.RO: Subiecte, Rezultate, Pogramul examenului

REZULTATE BAC 2014

Pe evz.ro puteti afla in timp real rezultatele examenului BACALAUREAT 2014. Lista specială cu REZULTATE BACALAUREAT 2014 vă ajută să ajungeţi cel mai rapid la notele din fiecare judeţ. Pe evz.ro găsiţi lista cu REZULTATE BAC 2014 pentru fiecare judeţ în parte.

La solicitarea comisiilor de bacalaureat judeţene/a municipiului Bucureşti sau din proprie iniţiativă, Comisia Naţională de Bacalaureat poate aproba prelungirea perioadelor de susţinere a probelor de evaluare a competenţelor digitale sau lingvistice, se arată scris pe Edu.ro.
Alte articole din categoria: Educaţie

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Nume: Prenume: Varsta: Email: Localitate: Judet: Telefon:


Sex: M / F
FACEBOOK
evz.ro