Bărbat dispărut într-o pădure din Timiş. Peste 100 de oameni îl caută I UPDATE: Cum a fost GĂSIT

Bărbat dispărut într-o pădure din Timiş. Peste 100 de oameni îl caută I UPDATE: Cum a fost GĂSIT

Un bărbat de aproximativ 40 de ani s-a rătăcit într-o pădure din apropierea municipiului Lugoj. El a reuşit să apeleze serviciul de urgenţă 112 şi a anunţat că este rănit.

UPDATE. Bărbatul dispărut a fost găsit în această dimineață zona Leucuşeşti, lângă Bethausen şi starea lui este stabilă, au anunţat salvatorii. După ce aseara, la ordinul prefectului, au încetat căutările, echipele de salvare, formate din pompieri, angajaţi ai Ocolului Silvic şi voluntari au reluat, încă de dimineaţă, căutările bărbatului care a anunţat că s-a rătăcit. Peste 100 de persoane - pompieri, poliţişti, jandarmi şi voluntari, dar şi mai mulţi câini de urmă- îl caută în acest moment.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Banat", Sindia Vlaia, bărbatul a vorbit cu pompierii la telefon de trei ori. "Prima dată când a sunat a spus că se află în stare de ebrietate şi că a plecat din spital. A doua oară ne-a spus că a fost urmărit de nişte băieţi care l-au înjunghiat şi că el a fugit în pădure unde s-a ascuns şi că s-a rătăcit. A treia oară ne-a spus că sângerează şi că s-a suit într-un copac pentru că jos sunt mistreţi. Cert este că peste o sută de pompieri, voluntari, poliţişti şi jandarmi, alături de câini de urmă, îl caută pe bărbat în pădure", a declarat Sindia Vlaia, potrivit realitatea.net. UPDATE. Alături de cei aproximativ 100 de polițiști, jandarmi și pompieri, la căutări au participat și un echipaj SALVO de la Timișoara, mai mulți voluntari, dar și pădurarii și silvicultorii din zona Lugojului. La ordinul prefectului, căutările au fost întrerupte pe parcurusul nopții și vor fi reluate în această dimineață. Conform reprezentanților ISU Banat, în cele opt ore de căutări au fost acoperite aproximativ 800 de hectare de teren.

Ne puteți urmări și pe Google News