Băsescu: "Nimeni nu mă poate opri să votez Partidul Mişcarea Populară"

Băsescu: "Nimeni nu mă poate opri să votez Partidul Mişcarea Populară"

Președintele Traian Băsescu a confirmat, scrie Pagina de Politică, că a fost luni la sediul Partidului Mișcarea Populară, unde a avut "o discuție politică" la care au participat șefii de filiale ai partidului, dar și reprezentați ai Fundației Mișcarea Populară.

"Bănuiesc că ştie toată lumea că m-am despărţit definitiv de la PDL, că nu am nimic în abordările politice cu actuala conducere a PDL, că am avut ideea formării unei Fundații și că fundația a creat între timp un partid", a arătat președintele.

"Să ştiţi că am dreptul să mă duc la sediul oricărei fundaţii, cum am dreptul să merg și la sediul oricărui partid", a adăugat Traian Băsescu.

Traian Băsescu a precizat că, în calitate de președinte, nu are voie să fie membru de partid, dar poate vota cu orice partid.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Un singur lucru nu am voie să facă – să fiu membru al vreunui partid. Dar nimeni nu mă poate opri să votez Partidul Mişcarea Populară",  a declarat președintele. "Deci nu sunt membru nici la partid", a mai spus Traian Băsescu. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells!
  • Război de 18 ani cu CĂMĂTARII. Povestea INCREDIBILĂ a femeilor care au ajuns în stradă și caută dreptatea în 80 de procese
  • Declarație surprinzătoare a lui Kelemen Hunor. Liderul UDMR critică protestul maghiar de la Târgu Mureș

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Cum arătau Vladimir Putin sau Kim Jong-un în tinereţe? IMAGINI DE ARHIVĂ cu persoane celebre
  • Mai periculos decât Triunghiul Bermudelor: A fost „absorbit” avionul Malaysian Airlines de Triunghiul Dragonului? Misterul dispariţiilor fără urmă / VIDEO
  • Îngrijorător: Lucrul care le transformă în EPAVE EMOŢIONALE pe ADOLESCENTE