BĂTAIE ÎN TRAFIC. Biciclist LOVIT pentru că a cerut să fie RESPECTAT

BĂTAIE ÎN TRAFIC. Biciclist LOVIT pentru că a cerut să fie RESPECTAT

Un biciclist a fost lovit cu pumnul fiindcă a cerut socoteală unui șofer care aproape îl lovise cu mașina.

Incidentul s-a petrecut pe o stradă aglomerată din centrul Londrei și a fost filmat de un alt ciclist care avea o cameră video pe casca de protecție.

Mai mulți bicicliști așteptau la culoarea roșie a semaforului, când un Audi A7 a înaintat, aproape lovindu-l pe unul dintre cicliști. Apoi și-a continuat drumul. Ciclistul a urmărit mașina și la următoarea intersecție s-a apropiat pentru a-i face observație șoferului, un pasager a ieșit din automobil și l-a lovit.

Înregistrarea a fost publicată pe Youtube de un tânăr de 26 de ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Șoferul nu s-a gândit nicio clipă la siguranța ciclistului. Astfel de confruntări sunt frecvente în trafic, dar faptul că a degenerat în violență m-a șocat. Nu am mai văzut așa ceva până acum. Nu te aștepți să vezi un asemenea comportament pe străzi", a scris Jude, editor la o publicație online, care a filmat incidentul.

Un purtător de cuvânt al poliției metropolitane a declarat că au luat la cunoștință despre acest incident, dar că nu a fost depusă o plângere în acest sens.  <iframe width="620" height="315" src="//www.youtube.com/embed/GfdvIfT8H5c" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>