Beizadeaua cu BMW care a omorât doi oameni visează să se întoarcă în Olanda

Beizadeaua cu BMW care a omorât doi oameni visează să se întoarcă în Olanda

Potrivit motivării instanţei care a hotărât arestarea lui Andrei Traian Andronie pentru 29 de zile, avocaţii acestuia au susţinut că nu acidentul nu s-a produs din vina exclusivă a clientului lor. Din contră, el a încercat să evite o maşină care i-a ieşit în faţă şi "dacă şoferul se asigura, această tragedie nu s-ar fi produs".

Potrivit poliţiştilor, beizadeaua a declarat în faţa agentilor de poliţie că nu îl interează urmările actiunii sale intrucât umează să plece din ţară, fiind student în Olanda. Acesta a fost un motiv în plus pentru judecători să-l aresteze. "Întrucât această împrejurare, că inculpatul are reşedinţa în Olanda, a fost confirmată şi de apărătorul inculpatul în cadrul concluziilor depuse, instanţa apreciază că există pericolul concret ca inculpatul să se sustragă de la urmărirea penală sau de la judecată".

Nu i s-a stabilit alcoolemia Anchetatorii au stabilit că pe 05.11.2011, Andrei Traian Andronie a condus autoturismul cu numărul de înmatriculare B-20-WAJ pe Calea Floreasca cu viteză excesivă, fiind urmărit de poliţie. Când a ajuns la intersecţia cu str. Gheorghe Bănciulescu a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, teribilistul şofer a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pătrunzând pe contrasens unde a intrat într-un TAXI, care era staţionat lângă bordură. În urma impactului, au murit două persoane şi au fost rănite alte trei. "Ulterior, inculpatul a refuzat să se supună testării aerului expirat, iar după ce a fost condus la INML a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", se mai arată în motivarea instanţei. CITIŢI ŞI:

  • Şmecheraşul beat, care a omorât doi oameni cu BMW-ul, riscă 15 ani de puşcărie, dacă s-a şi drogat
  • Dosarul beizadelei. Doi şoferi cercetaţi pentru ucidere din culpă

Ne puteți urmări și pe Google News