Editura Evenimentul si Capital

Vasile Blaga: Consiliul Naţional al PNL, pe 23 mai, la Piteşti

Autor: | | 2 Comentarii | 140 Vizualizari

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a anunţat că liberalii se vor reuni pe 23 mai la Piteşti în cadrul Consiliului Naţional, unde va fi aprobată forma finală a programului de guvernare al acestui partid, dar se va discuta şi despre moţiunea de cenzură.

"Am decis convocarea Consiliului Naţional al PNL pentru data de 23 mai la Piteşti, ora 12,00. Pe lângă o analiză a situaţiei politice la zi, vom aproba forma finală a programului de guvernare. Au fost parcurse toate etapele, am discutat în comisiile de specialitate, în organizaţii, am discutat cu societatea civilă, cu partenerii sociali, sindicate, patronate şi suntem deja în faza în care urmează să îl aprobăm, aşa cum trebuie, în Consiliul Naţional", a declarat Blaga, azi, la finalul şedinţei Comisiei de unificare a PNL, citat de Agerpres.

El a spus că în cadrul Consiliului Naţional vor fi aprobate modificările la statutul partidului care se referă la integritate, dar şi un calendar privind pregătirea şi organizarea alegerilor locale.

"Ar trebui să stabilim foarte clar criteriile şi să şi ştim exact când şi cum vor fi desemnaţi candidaţii, astfel încât iarna să ne prindă cu toate lucrurile rezolvate şi din acest punct de vedere", a adăugat Blaga, referindu-se la acest din urmă subiect.

În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură, copreşedintele PNL a precizat că viitorul Consiliu Naţional este locul în care să fie stabilite 'perioada, data, dacă se poate, şi temele unei astfel de iniţiative extrem de importante", a mai spus Blaga. Întrebat care ar fi perioada în care va fi depusă moţiunea de cenzură, Vasile Blaga a răspuns că ar vedea acest demers "undeva în prima decadă a lunii iunie".
Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Nume: Prenume: Varsta: Email: Localitate: Judet: Telefon:


Sex: M / F
FACEBOOK
evz.ro