Bogdan Nica, şeful ANPC: "Am aflat din presă că am fost demis"

Bogdan Nica, şeful ANPC: "Am aflat din presă că am fost demis"

Secretarul de stat Bogdan Nica, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, a declarat că demiterea lui a fost o surpriză totală.

UPDATE 19.30. Într-o emisiune la B1 TV, Bogdan Nica a afirmat că este posibil ca controalele declanşate de institutia pe care o conduce să fi lezat la Braşov interesele financiare ale unei firma apropiate PSD. Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care Nica a fost demis astăzi din funcţie. Nica a fost înlocuit de Ponta cu şeful tineretului PSD din Braşov, Marius Dunca. Nica a spus că jurnaliştii l-au sunat să-l întrebe dacă a fost concediat şi aşa a aflat şi el că decizia semnată de premierul Ponta fusese publicată în Monitorul Oficial. "Nu am primit niciun telefon, nicio hârtie, nimic. În doi ani de când conduc această instituţie nu mi s-a reproşat nimic" a spus Nica Alături de el au mai fost demişi alţi doi liberali, Ştefania Duminică, secretar de stat la Ministerul Educaţiei şi Ovidiu Puţura de la Justiţie. CITIȚI ȘI:

  • Ponta a început să-i dea pe liberali afară de la guvernare. Trei secretari de stat PNL, demişi din funcţii: Duminică, Puţura şi Nica. VEZI replica PNL