Bogdan Oprea: Antonescu explică ce a discutat într-o întâlnire care nu a avut loc

Bogdan Oprea: Antonescu explică ce a discutat într-o întâlnire care nu a avut loc

Crin Antonescu a explicat în această seară ce a discutat cu cineva într-o întâlnire care nu a avut loc, a afirmat purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea.

"Domnul Crin Antonescu ne explică ce a discutat cu cineva într-o întâlnire care nu a avut loc. În acest context, este de aşteptat ca în curând şi domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta să facă declaraţii despre o întâlnire la care nici domnia sa nu a participat. Jignirile aduse domnului preşedinte Traian Băsescu de liderii USL nu ţin loc de argumente", a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui, Bogdan Oprea, potrivit Agerpres.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat în această seară că preşedintele Traian Băsescu a făcut afirmaţii "grave şi profund neadevărate", întrucât niciun partener din Uniunea Europeană şi NATO nu a sugerat vreodată că România e cu un picior în prăpastie sau că e la un pas să fie izolată pe plan internaţional. Victoria Nuland a venit la Bucureşti în calitate de emisar al Guvernului SUA şi a transmis un mesaj extrem de serios, menit să îi îngrijoreze pe români şi pe politicieni, legat de statul de drept din România, care din vara lui 2012 este continuu pus sub semnul întrebării, a avertizat președintele Traian Băsescu în această seară. Totodată, șeful statului a spus că un proiect de Constituţie care nu va ţine cont de referendumul din 2009 nu va fi acceptat de CCR, făcând referire la anunţul USL privind organizarea unui referendum pentru modificarea Constituţiei odată cu alegerile europarlamentare. Nu în ultimul rând, Băsescu i-a transmis lui Ponta să nu mai plângă că-i trimite legile înapoi pentru că face acest lucru că sunt "proaste". CITIȚI ȘI:

  • Traian Băsescu: Victoria Nuland a venit în calitate de emisar al Guvernului SUA. Suntem pe marginea PRĂPASTIEI, dacă atacurile la adresa justiției vor continua. România RISCĂ să fie izolată | VIDEO

Ne puteți urmări și pe Google News