Editura Evenimentul si Capital

BRUNETA al cărei eu VIRTUAL poate ajunge mai aproape de unii oameni decât poate ajunge ea fizic! | VIDEO

Are o filosofie aparte.
Autor: | | 0 Comentarii | 643 Vizualizari

Brunetă, 1,75 metri înălţime, ochi de căprioară, mers de gazelă, profil de top-model, ţinută de regină.

Este chiar Regină! Regina Rania a Iordaniei, una dintre cele mai admirate femei pe plan internaţional. Are peste 40 de ani, militează contra analfabetismului şi violenţei, ţine conferinţe la Sorbona şi Harvard, a fost premiată de CNN, a pozat pentru Vanity Fair, este prietenă cu Bono de la U2 şi cu Bill Gates, discută cu importanţi şefi de state…

Peste un million de utilizatori

Iordanienii îi datorează multe, printre care dreptul de a divorţa. Rania se ocupă de rezolvarea problemelor care vizează direct ţara. Iar Iordania este o ţară austeră şi credincioasă, în care lipsa apei constituie o problemă, unde şomajul este şi el o problemă, iar micile asasinate de familie aproape o ”modă”. În această ţşară deloc simplă, Rania are şi procupări…pământene.

Se îngrijeşte de educaţia copiilor săi, găteşte delicioase prăjiturele cu ciocolată, dar mai ales nu uită să fie prezentă pe blog, pe Facebook şi pe Twitter- unde are peste un milion de utilizatori care o ”urmăresc”. Regina are o şi o filosofie aparte în ceea ce priveşte spaţiul online: ”Eul meu virtual poate ajunge mai aproape de unii oameni decât pot ajunge eu fizic”.

Rania spune că îşi începe dimineaţa precum o femeie obişnuită, dar o femeie obişnuită nu are în preajma ei, în fiecare dimineaţă, o echipă de 20 de persoane gata să o servească. Regina stă des pe net: ”Îmi verific mailul, contul de Twitter, cel de Facebook…Spaţiul virtual înseamnă un spaţiu în care rangul înseamnă foarte puţin şi unde oamenii pot spune ceea ce îşi doresc”. Regina recunoaşte că se mai rupe de net pentru a nu părea că îl neglijează pe rege (Abdallah al II-lea al Iordaniei). ”Când vrem să ne relaxăm pur şi simplu ne uităm la un film şi mâncăm popcorn!”.

Un job?

Suverana mai are şi alte pasiuni, cum ar fi  plimbările cu elicopterul, indiferent de condiţiile meteo. Adoră să fotografieze, mărturie stând grămezile de albume pline cu poze făcute de ea. Îi place să conducă BMW-ul în timp ce ascultă Van Morrison, într-o zi poartă jeanşi cu tee-shirt, în alta ţinută Dior.

Lumea nici nu ştie cu cine să o compare. Deşi nu este adepta unei etichete stricte şi se află într-o ţară unde tradiţionaliştii veghează, nici vorbă ca Rania să apară la televizor în imagini surprinse de paparazzi, sau să fie subiect de presă pe motiv de indecenţă ori indidelităţi. Uneori este criticată pentru interviurile acordate presei occidentale şi pentru îmbrăcămintea scumpă, care intră în puternic contrast cu nivelul de trai al populaţiei. O manieră de a-şi afişa convingerea că voalul musulman nu trebuie să fie o constrângere, ci o opţiune. La fel cum navigarea pe net reprezintă pentru ea tot o opţiune: ”Oamenilor  li se deschide o fereastră în viaţa mea, iar mie mi se deschide una în vieţile celorlalţi”.

 “Sunteţi o regină fericită?”, a fost întrebată nu demult. “Ridurile mi-au apărut pe faţă atunci când nu am fost atentă! Nu trăiesc într-o poveste cu zâne…”, a răspuns suverana. Pentru mine este un job ca oricare altul”!
Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Nume: Prenume: Varsta: Email: Localitate: Judet: Telefon:


Sex: M / F
FACEBOOK
evz.ro