Călin Popescu Tăriceanu, despre funcţia de preşedinte al Senatului: "Am avut atunci o clipă de ezitare. Ştiu că nu va fi uşor"

Călin Popescu Tăriceanu, despre funcţia de preşedinte al Senatului: "Am avut atunci o clipă de ezitare. Ştiu că nu va fi uşor"

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit la Antena 3 despre funcţia de preşedinte al Senatului, despre Crin Antonescu şi despre cum doreşte să transforme România în următorii ani.

Despre funcţia de preşedinte al Senatului Evident că nu aveam de unde să ştiu că voi fi preşedinte al Senatului. Eram destul de afectat de decizia PNL-ului. Apoi mi-am dat seama că trebuie să merg pe o cale de unul singur. Am avut discuţii cu premierul Victor Ponta şi am considerat că proiectul USL trebuie să continue. Se punea problema alegerii unui preşedinte în funcţia lăsată vacantă. Am avut atunci o clipă de ezitare, am avut o discuţie cu premierul, i-am zis că nu vreau, dar în final a fost acceptarea propunerii de a deveni preşedinte al Sentaului României. Ne-am luat angajamente. Ştiu că nu va fi uşor. Ştiu că sunt expus unor critici. Trebuie să-ţi asumi şi riscurile Despre criticile lui Crin Antonescu Crin Antonescu a spus într-o manieră care îl caracterisează cu un dispreţ disimulat cum pot să stau eu la mâna PSD-ului. Crin Antonescu a ajuns preşedinte al Senatului cu sprijinul PSD-ului.Cam atât vreau să spun despre asta. Am spus că vreau o altă Românie. Un semn foarte important pe care premierul l-a dat azi a fost: împărţirea puterii între actorii politici sau îndepărtarea ideeii de monopol politic. Puterea corupe. Nu trebuie să aşteptăm plecarea actualului preşedinte. Suntem datori să facem nişte schimbări. îl contrazic pe domnul Ponta. Putem face asta mai devreme. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • UPDATE. AVIONUL DISPĂRUT, victima unui ATENTAT? Aparatul s-ar fi întors din drum, imediat după decolare.VEZI şi dacă au fost români la bor
  • Editorialist „Vocea Rusiei”: Ne pregătim pentru RĂZBOI. Americanii vor SÂNGE
  • PRIGOANA FISCULUI: FIRMELE vor fi controlate la sânge pentru MUNCĂ la NEGRU şi evaziune

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Cele mai șocante chipuri de infractori | GALERIE FOTO
  • Povestea „FETEI” cu două CAPETE. Cum s-a LOGODIT unul dintre ele /GALERIE FOTO şi VIDEO
  • FENOMENE stranii în Munţii Buzăului? Relatări care îţi dau fiori / VIDEO

Ne puteți urmări și pe Google News