Campioanele Monica Roşu şi Monica Iagăr, omagiate de Adela Diaconu la Fashion TV Winter Festival 2016

Campioanele Monica Roşu şi Monica Iagăr, omagiate de Adela Diaconu la Fashion TV Winter Festival 2016

Colecția „Campionii'“, semnată de Adela Diaconu, a adunat la un loc nume consacrate ale sportului românesc, în cadrul festivalului FashionTv Winter Festival 2016, găzduit de Centrul de Evenimente şi Conferinţe Lux Divina.

Marile vedete din sport au urcat pe o scena de moda în calitate de manechini! Prezentarea de modă a fost deschisă de doi mici campioni, Bianca (10 ani) si Eric Draghiciu (4 ani) ce visează să le calce pe urme celebrilor Maria Șarapova şi Lionel Messi. Cei doi mici manechini au fost aplaudaţi îndelung, de către vedetele precum Marcel Pavel, Nico, Dana Savuica, Dan Bittman, Adelina Pestriţu, Romică Ţociu si Cornel Palade şi prezentatorul evenimentului George Filip, care a purtat un superb costum din ultima colecţie a casei de modă Cacharel. Top modelul international Claudia Neghina a purtat o superbă pereche de pantofi Mineli Boutique şi o rochie pe care era chipul lui Mihai Leu. Una dintre cele mai mari campioane oferite vreodată de atletismul românesc, campioana olimpică, mondială şi europeană ce a dus Romaniei peste 300 de medalii a urcat pe scena alaturi de top modelul international Ioana Francia ce purta cu mandrie rochia cu chipul campioanei ce a adus Romaniei faima si glorie. Gimnastă română de talie mondială., Monica Roşu a purtat o rochie ce o infăţişa când a câştigat titlul olimpic. Monica Iagar a păşit cu încredere pe podium având rochia ce o arăta atunci când a câştigat titlul european. A fost un show unic de moda în România, unde valorile adevărate au strălucit în lumina reflectoarelor la fel ca atunci când aduceau aurul şi gloria pentru ţara noastră.

Colectia ''Campionii'' le este dedicată marilor sportivi ai ţării noastre, adevăraţii Ambasadori în lume pentru România. "Campionii" reprezinză modul meu de recunostinta adusa personalitatilor care s-au remarcat si au reusit sa-si faca un renume semnificativ in sport, prin performantele lor la nivel mondial. Ambasadorii Romaniei peste hotare, campionii nostrii din diverse sporturi ce au avut perfomante extraordinare in domeniul lor sunt sursa de inspiratie pentru ceea ce ati vazut la FashionTv Winter Festival 2016”, a afirmat Adela Diaconu. În cadrul galei Fashion TV Winter a avut loc şi o prezentare a celui mai iubit brand autohton de încălţăminte, Mineli Boutique. Colecţia exclusivistă de încălţări a reunit modele de sneaker casual din texturi de piele ponei, army și piele camoscio pe diferite culori.

 

Ne puteți urmări și pe Google News