Carpatica Asigurări, după descinderile DNA: Procedurile demarate de autorități nu influentează activitatea companiei

Carpatica Asigurări, după descinderile DNA: Procedurile demarate de autorități nu influentează activitatea companiei

Reprezentanții companiei Carpatica Asigurări au precizat, printr-un comunicat remis EVZ, că activitatea societății se va derula normal pe perioada derulării procedurilor de cercetare demarate de DNA.

"Procedurile de cercetare demarate de autorități nu influentează activitatea companiei, care continuă să se desfășoare în aceiași parametri atât în activitatea de vânzare și de soluționare a dosarelor de daune, cât și în relația cu clienții și colaboratorii noștri", se arată în comunicatul remis EVZ de societate.

Totodată, în documentul citat, se mai arată că, până la stabilirea rezultatelor acestor cercetări, reprezentanții asiguratorului consideră că informațiile vehiculate în presă prejudiciază într-un mod nejustificat activitatea companiei.

"Evaluarea profesionalismului companiei se face prin prisma rezultatelor obținute în activitatea desfășurată și în serviciile acordate asiguraților, care continuă să reprezinte o prioritate pentru noi. În ceea ce privește ancheta în derulare, vom oferi tot sprijinul autorităților pentru a avea datele necesare stabilirii unor concluzii concrete", a afirmat Ina Crudu, director general al companiei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit unui comunicat, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, de către mai multe persoane, a unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, cum ar fi: asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, luare/dare de mită, trafic/cumpărare de influenţă, abuz în serviciu contra intereselor publice, folosirea în orice mod de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii în scopul obţinerii pentru sine de foloase necuvenite, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la uz de fals.

CITIȚI ȘI:

  • MAFIA ASIGURĂRILOR. Percheziții de amploare ale procurorilor DNA. Milionarul Carabulea, adus la audieri
  • ASF despre descinderile DNA: Ni s-au cerut informații legate de perioada 2012-2013
  • Companiile care vând polițe RCA și CASCO, suspecte că s-au înțeles asupra tarifelor?