Editura Evenimentul si Capital

CĂTĂLIN TOLONTAN EXECUTAT LA FOC AUTOMAT LA ANTENA 3. Mircea Badea: Dormiti bine noaptea dupa scandalul creat? Monica Pop: Câtă lașitate, nu pot să cred! Nicu Dinu: Minte cu nerușinare!

14-09/tolontan-465x390
Autor: | | 51 Comentarii | 20211 Vizualizari

Scandalul HexiPharma. Confruntare între Cătălin Tolontan și Mircea Badea, moderată de Mihai Gâdea. Aseară la Antena 3. Redăm câteva fragmente din emisiunea de aseară, pentru a înțelege modul în care a fost tratat subiectul care interesează o țară întreagă. O emisiune în care Cătălin Tolontan s-a apărat de colegii săi de trust, de invitații care au intervenit telefonic, fiind pus în dificultate de cîteva ori.

Mihai Gadea: La scandalul Hexi Pharma, dvs ati prezentat niste informatii, sursele care v-au contactat pe dvs ne-au contactat si pe noi...

Catalin Tolontan: Nu toate.

Gadea: In speta aceasta va asumati responsabilitatea. Aveti vreo mustrare de cosntiinta ca ati dat informatii care nu au fost verificate cum trebuie de dvs.?

Tolontan: Buna intrebarea. Referitor la verificare, am fost contactati la sfarsitul lui 2015 de o persoana care ne-a dat cele doua retete de la Hexi Pharma diluate. Nu l-am crezut initial. Nu ne gandeam ca pot fi distribuite in spitale substante dezinfectante diluate. Ne gandeam ca statul verifica. A durat 4 luni pana sa constatam ca statul nu controleaza.

A durat aproape 4 luni verificarea acelor buletine de analiza.

In mai multe rapoarte oficiale ale Directiei de Sanatatate Publica existau rapoarte ca exista contradictii intre eticheta si analize. Oamenii au inceput sa dea din colt in colt. Acestia au spus ca observatiile lor cu problemele biocidelor ajung sa fie filtrate politic.

Mircea Badea: Trebuie sa inteleaga toata lumea ca exista 2 teste cand e vorba de astfel de substante: testul de concentratie si testul de eficienta. Exista testul de concentratie facut la ICECHIM. Din sursele pe care le am Parchetul a facut si testele de eficacitate, de eficienta, la Cantacuzino.

Aceste teste de eficienta au fost facute si inainte, pe cand era ministru dl Cadariu.(...)

Nicu Dinu, soțul directorului Hexi Pharma, a intervenit telefonic în Sinteza Zilei și a explicat că relatările lui Cătălin Tolontan, referitoare la declarațiile unui martor din dosarul Hexi Pharma (video mai sus) sunt minciuni.

Nicu Dinu: Aș vrea să îl corectez pe domnul Tolontan, nu sunt avocat, sunt absolvent de Drept, am sunat pentru a lămuri un aspect important. Văd că domnul Tolontan furnizează declarații de la PArchet. Din câte știu eu, dosarul este în plină strângere de dovezi. Astăzi, la Parchet, nu există nicio declarație scrisă din care să reiasă ce a spus domnul Tolonta. Asta este tot ce am avut de spus.

Dânsul influențează foarte multă lume, la Parchet nu există nicio înregistrare sau act scris prin care soția mea să fi recunoscut că știa că acele produse erau diluate. Minte cu nerușinare! Ea era director general la o firmă și știa că vinde cele mai bune produse de pe piață. Și de aceea făcea cu atâta plăcere ce făcea. Faptul că a aflat, cu două zile înainte, din gura lui Condrea, că făcea ce făcea, este cu totul altceva", a spus soțul lui Flori Dinu.

Un alt crititc al demersurilor făcute de Cătălin Tolontan a fost medicul Monica Pop, directorul Spitalului de Oftalmologie. 

Monica Pop: Ați spus că a fost diluată de 4000 de ori, nu există așa ceva. Colega dumneavoastră, Mirela Neag, mi-a confirmat că ați obligat-o s caute lucruri rele despre mine.

Cătălin Tolontan: Am pus eu pe cineva să vă linșeze? E o minciună.

Monica Pop: Tot ce ați spus și despre mine și despre diluanți sunt minciuni.

Cătălin Tolontan: Avem dovezi certe. Toate stau în justiție, chiar dacă nu există un laborator acreditat. E la fel ca în cazul testelor ADN. Deși nu există un laborator acreditat în România, ele stau în picioare în justiție, ca probe, sunt luate în considerare.

Monica Pop: Câtă lașitate, nu pot să cred.", e doar o parte dintre replicile aruncate de cei doi.

Finalul este apoteoric: 

Mircea Badea catre Catalin Tolontan: Dormiti bine noaptea dupa scandalul creat? 

Tolontan: Nu dorm bine ca sunt obosit. Sunt insa linistit fata de actiunile meleAlte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro