Cazul tânărului jupuit de viu. Un fost puşcăriaş, principalul suspect al grozăviei din Arad

Cazul tânărului jupuit de viu. Un fost puşcăriaş, principalul suspect al grozăviei din Arad

Tânărul târât de maşină prin comuna Şiria are un copil cu fosta iubită a unui consătean, care a făcut închisoare pentru furt. Localnicii spun că fostul deţinut e autorul, iar anchetatorii l-au şi audiat.

Citiţi mai mult: Primii specialişti angajaţi pentru Laserul de la Măgurele: "Am cerut salariu de 800 de lei. Mi s-a oferit de zece ori mai mult" La o săptămână după ce un tânăr de 27 de ani a fost legat de o maşină şi târât, în şezut, prin sat, anchetatorii au un principal suspect. Este vorba despre un fost puşcăriaş. Eliberat recent din închisoare, acesta a fost iubitul tinerei cu care victima, Ionel Vereş, are un copil. Localnicii spun că acesta a mai avut doi complici, împreună cu care l-au bătut pe Vereş, înainte de a-l lega cu o curea de pantaloni, de bara maşinii cu care l-au târât pe stradă.

  • Citiţi mai mult: MESAJE DE 1 MARTIE. SMS-uri inspirate cu urări de Mărţişor

În timp ce Ionel Vereş este ţinut la Terapie Intensivă, sub morfină şi intubat, anchetatorii încearcă să dea de urma torţionarului tânărului. Incidentul a avut loc sâmbăta trecută. La ora 21.45, un echipaj de poliţie din Şiria a fost informat că pe strada Avram Iancu, în zona ocupată preponderent de romi, a fost găsit un bărbat în stare gravă. "Când am ajuns, el era într-o baltă de sânge, cu capul plin de sânge. Mişca puţin şi gemea. După ce a fost luat de ambulanţă am refăcut traseul, înapoi, pe urma dârei de sânge. Nu am măsurat, dar erau cel puţin 450 de metri de sânge pe asfalt", povesteşte Valentin Bot, primarul din Şiria. Ionel Vereş a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă Judeţean din Arad în comă. A fost operat de două ori şi, de atunci, e sedat cu morfină.

  • INCREDIBIL. ABANDONAT de Armată când i s-a frânt coloana. SOLDAT folosit ca MĂGAR de Armată și declarat DEZERTOR când a paralizat

"Nu ar putea face altfel faţă durerii. El a ajuns la noi cu carnea luată până la os pe coapse şi fese, cu traumatism toracic, abdominal şi cranian", explică Adrian Wiener, directorul medical al unităţii sanitare: "Pacientul este şi acum intubat, sedat cu morfină, la ATI. Sperăm ca săptămâna viitoare, dacă reuşim să ţinem sub control infecţia, să poată fi dezintubat şi să se poată comunica cu el."

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Tânărul legat de maşină şi târât pe asfalt se află în stare critică

"Aşteptăm să iasă din comă" Să iasă din coma indusă este ceea ce îşi doresc şi anchetatorii, coordonaţi de procurorul Codruţ Gavra, de la Parchetul Arad. Ei au deschis deja dosar pentru tentativă de omor. "Ancheta este în desfăşurare, avem formulat un cerc de bănuiţi, însă nu puteam abandona nici varianta unui accident, până nu reuşim să comunicăm cu victima", a spus procurorul.

  • Citiţi mai mult: Blonda beată, care şi-a distrus bolidul de lux, era şi drogată

Anchetatorii spun că Ionel era un personaj al paradoxurilor. El se lua deseori la harţă cu consătenii şi nu avea un loc de muncă stabil. Cu toate acestea, în urmă cu o lună începuse demersuri pentru a obţine custodia fiicei sale, născută dintr-o relaţie cu Loredana Tălmaciu, o localnică de 21 de ani. El a ajuns în Şiria în urmă cu câţiva ani, prin intermediul unui ONG britanic. "Era într-o baltă de sânge. Mişca puţin şi gemea. După ce a fost luat de ambulanţă, am refăcut traseul. Nu am măsurat, dar erau cel puţin 450 de metri de sânge pe asfalt." VALENTIN BOT, primarul comunei Şiria

  • Legat de maşină şi târât pe asfalt o jumătate de kilometru

Localnic: "Toată Şiria ştie cine l-a bătut" Incidentul sângeros a scos la iveală şi povestea fostului copil al străzii. Ionel Vereş a fost salvat de o asociaţie non-profit. Este tatăl unei fetiţe pe care o iubeşte mai presus de orice. Fetiţa, pe care a recunoscut- o la naştere, face luna aceasta doi ani. De un an, Ionel a părăsit-o pe mama copilei, însă de micuţă se îngrijea în permanenţă: o vizita la două zile, o lua la el acasă şi peste noapte. "Nu exista zi în care să o întâlnească pe micuţă şi să nu îi ducă un cadou, indiferent că era vorba de o jucărie sau ceva dulce", spun cei care îl cunosc.

  • Un BMW Z4 condus de o BLONDĂ BEATĂ, fotomodel celebru, a făcut prăpăd în centrul Clujului | GALERIE FOTO

Localnicii susţin că tânărul a fost victima unui fost puşcăriaş din Şiria, fost iubit al mamei fetiţiei lui Ionel. Anchetatorii confirmă faptul că între bănuiţi l-au inclus şi pe acesta. Ei aşteaptă ca tânărul să îşi revină pentru a povesti ce i s-a întâmplat. Până atunci, mai mulţi localnici au fost audiaţi în acest caz. Localnic: "Toată Şiria ştie cine l-a bătut" Localnicii nu se sfiesc să îl indice drept vinovat pentru această grozăvie pe un consătean pe nume Marius: "Ionel a fost mort de beat şi ăia l-au prins beat şi l-au bătut. L-au lovit până a leşinat şi l-au legat cu o curea de cârligul maşinii. Marius este un puşcăriaş şi Ionel era un băiat harnic, care muncea cu ziua oriunde pentru a avea bani să îi dea fetei lui pe care o avea cu fosta concubină a lui Marius. Toata Şiria ştie cine l-a bătut pe Ionel, doar Poliţia nu ştie". Click pe colajul de mai jos pentru galeria foto cu şoferiţa:

  • Citiţi mai mult: Blonda care a condus BEATĂ s-a milogit de poliţist, după ce a făcut praf un BOLID BMW. Ea a dansat pentru Enrique Iglesias | VIDEO

Despre Ionel, oamenii spun că "era fără mamă şi fără tată şi fetiţa o avea cu fosta concubină a lui Marius". Unul dintre săteni susţine că, în seara grozăviei, Marius mai era cu încă trei persoane: "Aşa se aude, că dacă nu era Ionel beat, nu îi făceau aşa ceva". Martorii oculari au povestit că, în seara cu pricina, în pofida rănilor foarte grave pe care le avea, tânărul ar fi cerut un cuţit personalului medical de pe Ambulanţă, pentru a se răzbuna pe agresori. Rănile dovedesc faptul că tânărul a fost legat de partea superioară a corpului de maşină, fiind târât în poziţia "stând în fund". În plus, tânărul prezintă o rană la cap, fiind de-a dreptul scalpat! Citiți și alte articole din aceeași categorie:

  • România este în pragul unei EPIDEMII GRAVE. Infecţiile au EXPLODAT în ultima perioadă
  • ALERTĂ! Un virus foarte puternic a mai ucis doua femei din Romania. Afla cum poti sa te feresti de el

ARTICOLE POPULARE:

VEZI GALERIE FOTO CU IMAGINI SURPRINSE SUB APA VEZI GALERIA FOTO CU LOCUINTELE VEDETELOR Vezi GALERIA FOTO cu rănile pe care cele două le-au avut după atac Vezi GALERIE FOTO cu momentul în care o femeie a născut pe stradă GALERIE FOTO cu cele mai nereuşite fotografii modificate în photoshop Vezi o GALERIE FOTO cu cele mai ciudate locuri în care tinerii au ales să facă sex Vezi aici GALERIA FOTO cu motănelul ale cărui lăbuţe din faţă au fost secţionate Vezi aici o GALERIE FOTO cu noul aspect al lui Britney Spears Vezi GALERIA FOTO cu pustnicii din Rusia Vezi aici GALERIA FOTO cu femeia care ducea fetiţe de 12 ani la produs