Editura Evenimentul si Capital

Ce a făcut cu Vitamina C un profesor de chimie

A fost găsită o cale.
Autor: | | 1 Comentarii | 930 Vizualizari

Profesorul de chimie Stefan Bon, de la Universitatea Warwick, împreună cu echipa sa susţin că au gasit o metoda de a infuza ciocolata cu suc de fructe, cola dietetică sau apă, în care a fost dizolvată Vitamina C!

Astfel încât să se renunţe la grăsimile găsite în mod normal în ciocolată, după cum relata LiveScience.

S-a încercat, prin urmare, găsirea unei variante de compromis: să nu se ia din savoarea desertului, dată de grasimea conţinută, insa dulcele să fie transformat în ceva sănătos. Astfel, a fost găsită „o cale”. Pentru sucul de fructe s-au folosit mere, portocale şi merişoare. Pentru că acest suc este diluat de ciocolată, nu există riscul ca gustul de ciocolata să fie dominat de cel de suc.




Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Nume: Prenume: Varsta: Email: Localitate: Judet: Telefon:


Sex: M / F




FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate