Editura Evenimentul si Capital

Ce a găsit un bărbat sub maşină. Nu a mai avut curaj să urce în automobil | VIDEO

Se afla exact sub masina.
Autor: | | 3 Comentarii | 1887 Vizualizari

A parcat maşina, a plecat şi apoi s-a întors, dar...

Un bărbat din Florida a rămas terifiat în momentul în care s-a întors la maşina lui pe care o parcase în siguranţă. Şi aceasta deoarece a avut „surpriza” să găsească ascuns sub maşină...un aligator gigant!

Bărbatul s-a îndepărtat de maşină, văzând cum reptila îl fixează dintre roţi. Imaginea a fost postată pe Reddit, unnde utilizatorii văzut partea amuzantă a lucrurilor. Un utilizator chiar a comentat: "Salvaţi această fotografie în cazul în care veţi întârzia vreodată la muncă".

Dacă sunt provocaţi

Aligatorii care vizitează zonele populate tind să fie o problemă în locuri precum Florida.

Statul american are una dintre cele mai mari populații de aligatori din lume, unele exemplare atingând 15 de metri în lungime și fiind găsite adesea în grădini spate și pe terenurile de golf. Şi, uneori, chiar sub maşinile poliţiei.  

Aligatorii sunt animale solitare şi, contrar opiniei generale, nu atacă oameni decât rareori, mai ales dacă sunt provocaţi (spre exemplu, când îşi păzesc ouăle sau puii tineri).

Se hrănesc cu peşte, broaşte ţestoase, şerpi, păsări şi mamifere, dar pot să devină şi canibali între ei. 80% dintre aligatorii tineri cad pradă râşilor, păsărilor de baltă, ratonilor, şerpilor, vidrelor sau aligatorilor mai mari. În mod tradiţional, aligatorii trăiesc în ape dulci – râuri, lacuri, mlaştini şi zone înconjurătoare acestora. Specia de aligator chinez este considerată în pericol (stare critică), în vreme ce aligatorul american nu a atins (încă) acest nivel de îngrijorare, deşi, la un moment dat, se afla în pragul extincţiei. A reuşit să îşi revină în ultimele decenii (mai exact, în 1987 s-a dat verdictul revenirii totale a speciei la o populaţie care să permită scoaterea sa de pe lista animalelor pe cale de dispariţie). Însă, în ceea ce priveşte aligatorul chinezesc, estimările sunt pesimiste: doar 150 de exemplare se crede că mai există în sălbăticie, din cauza pierderii masive a habitatului. În captivitate, însă, trăiesc peste 10.000 de exemplare din această specie.
Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Nume: Prenume: Varsta: Email: Localitate: Judet: Telefon:


Sex: M / F
FACEBOOK
evz.ro