O altfel de olimpiadă şcolară: DreamHack Masters Bucharest 2014

O altfel de olimpiadă şcolară: DreamHack Masters Bucharest 2014

Peste 1.000 de liceeni din 150 de colegii și licee din toată țara au participat la cea mai populară olimpiadă școlară din România: Cupa Liceelor la League of Legends. Între 31 octombrie și 2 noiembrie, cele mai bune patru echipe de liceeni își vor disputa trofeul la Sala Polivalentă din Capitală, în cadrul celui mai mare eveniment de sport electronic din România: DreamHack Masters Bucharest 2014.

Colegiile Naționale Octav Onicescu și Ion Luca Caragiale din București, Liceul Teoretic Nicolae Iorga din Capitală și Colegiul Național Gheorghe Vrânceanu din Bacău s-au calificat în fazele finale ale Cupei Liceelor la League of Legends, care se vor disputa la DreamHack Masters Bucharest. Pe lângă trofeul competiției, liceenii mai pot câștiga premii în bani în valoare totală de 5.000 de lei și produse constând în periferice de gaming de ultimă generație.

Echipe din 44 de orașe s-au înscris încompetiție, iar competiția organizată de către Professional Gamers League și ComputerGames.ro se află la cea de-a treia ediție și se bucură de o popularitate deosebită în rândul liceenilor din România.

Între 31 octombrie și 2 noiembrie, Sala Polivalentă din Capitală va fi gazda celui mai important eveniment de sport electronic din România: DreamHack Masters Bucharest 2014! Cei mai buni jucători profesioniști din țară și din străinătate vor lupta pentru întâietate în gamingul mondial și pentru cei peste 120.000 de dolari puși în joc.

Ne puteți urmări și pe Google News

Spectatorii vor putea asista la finalele turneului internațional Dota 2 Champions League, turneul NESCAFÉ 3in1 Hearthstone: Heroes of Warcraft, finalele Romanian eSport Championship, precum și cele ale Cupei Liceelor la League of Legends, concursuri 1 versus 1 pentru PC și console, competiții de cosplay, oferte speciale și tombole organizate de partenerii DreamHack, cele mai noi gadget-uri, periferice, tehnologii și multă distracție.

În luna aprilie la evenimentul precedent peste 20.000 de persoane au călcat atunci pragul Sălii Polivalente.

Biletele pentru DreamHack Masters Bucharest 2014 sunt disponibile prin intermediul shop.computergames.ro și www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

League of Legends este un joc video de strategie și acțiune în timp real, dezvoltat de către Riot Games și jucat de 67 de milioane de oameni din întreaga lume. Campionatul Mondial de League of Legends din anul 2013 a avut premii în valoare de 1 milion de dolari și a fost urmărit de către 32 de milioane de oameni.