Editura Evenimentul si Capital

Cele mai tari bordeluri din lume. Zona 51 a plăcerilor | VIDEO

Centre de dezmăţ.
Autor: | | 1 Comentarii | 7736 Vizualizari

Există şi este neoficial: Top 10 cele mai tari bordeluri din lume.

În acest top, pe locul întâi se află Big Sister- un bordel unic din Republica Cehă.  Aici toţi vizitatorii sunt deserviți gratuit, în schimbul acordului de a fi înregistrat actul sexual pe video pentru transmiterea acestuia. Este un fel de Reality TV, care este disponibil atât prin Internet cât şi prin satelit. Pe locul doi se află Alien Cathouse. Dennis Hof, creatorul lui Ranch Moonlite Bunny, a decis să creeze o "casă publică" nouă, bazată pe tematica extratereștrilor, în special pentru fanii de science-fiction.

Acesta este situat la 90 km de la Las Vegas și este un fel de "zona 51", unde clienţii sunt deserviți de femei îmbrăcate în "extratereștri". Pe locul trei- Nana Entertainment Plaza, supranumit şi “centrul de dezmăţ din Bangkok”. O clădire cu patru etaje şi cu peste 40 de baruri, cele mai multe dintre ele fiind striptease-bar. Aici clienţii se înțeleg cu femeile în mod direct, fără a apela la intermediari.

Ultimele patru locuri

The Site din Australia se află pe locul patru şi se spune despre el că “dacă ai nevoie de un anumit tip de femei,atunci trebuie să vizitaţi Sydney-ul”. Pe cinci se află Star Wars Bordello din Los Angeles, un club de noapte şi de bordel cu tematica Star Wars, iar pe şase Mustang Ranch Resort, un bordel din Nevada, care seamănă mai mult cu un hotel de lux decât cu un bordel, unde se poate locui gratis, cu condiţia să “întreţii” fetele cu sume mari. Ultimele patru locuri în topul neoficial al celor mai tari bordeluri din lume este ocupat, conform mademan.com,  de “case ale plăcerii” din Germania: Relax Night Club din Hamburg, Bernds Sauna Club din Schieferhof ( bordelul preferat în sezonul de vară de nemţi şi turişti străini din Germania), FKK World, Frankfurt (oferă petreceri rezervate adulţilor în căutare de aventuri amoroase) şi Pascha, Koln (cunoscut drept bordelul german cu cele mai multe fete).
Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro