Cele patru STÂNCI ce au provocat ACCIDENTUL lui Michael Schumacher pe PÂRTIE. Petele de SÂNGE au rămas imprimate în ZĂPADĂ | FOTO

Cele patru STÂNCI ce au provocat ACCIDENTUL lui Michael Schumacher pe PÂRTIE. Petele de SÂNGE au rămas imprimate în ZĂPADĂ | FOTO

Acesta este momentul dramatic în care salvatorii au luptat cu disperare pentru a-l salva pe Michael Schumacher pe pârtia de schi, după oribilul său accident.

Medicii pot fi văzuţi la locul unde pilotul de Formula 1 a suferit accidentul, scrie Daily Mail. Potrivit managerului său, Schumacher a fost "catapultat" cu capul într-o stâncă, după ce s-a oprit pentru a-şi ajuta un prieten ce căzuse pe părtie.

Sabine Kehm a declarat fostul pilot s-a lovit la cap în momentul în care încerca să-şi ajute unul din prieteni. Au existat zvonuri că Schumacher avea o viteză de  până la 60 km pe oră când s-a prăbușit, dar Sabine Kehm a negat aceste informaţii. Ea a descris accidentul ca fiind provocat de "ghinion extrem și de circumstanțe".

Ea aprecizat că accidentul nu era exclus şi dacă Schumacher la 10 km pe oră şi s-a petrecut în timp ce pilotul efectua "o manevră de întoarcere normală" .

Ne puteți urmări și pe Google News

"Nu a avut viteză mare. A ajutat un prieten  pe pârtie și apoi a început să schieze din nou", a explicat Sabine Kehm. Sabine Kehm, managerul lui Schumacher, declara ca starea germanului "este stabila". Ea a sustinut acum o scurta declaratie azi la prânz, informează onlinesport.ro. "Am veşti bune! Michael este pe maini bune, starea sa este stabila, dar ramane critica. Vom sustine o alta conferinta de presa doar daca va fi o schimbare a starii sale de sanatate. Vestea buna este ca... starea lui Michael nu s-a schimbat".

Ea nu a dorit sa comenteze nici un zvon legat de conditia lui Schumi, care ramane în coma indusa artificial la spitalul din Grenoble in urma accidentului de schi suferit duminica in statiunea Meribel din Alpii Francezi.

ARTICOLE POPULARE:

  • A SLĂBIT atât de mult încât SOŢUL său NU a mai RECUNOSCUT-O când s-a întors din Afganistan | GALERIE FOTO

  • PENIBILI DE REVELION. S-au ÎMBĂTAT CRIȚĂ la petrecere și apoi s-au BĂTUT CU POLIȚIA sau au ajuns SĂ SE FACĂ DE RÂS | GALERIE FOTO

  • ALPINIST EXPERIMENTAT, un COPIL de 9 ani. Un BĂIEŢEL a escaladat vârfurile Kilimanjaro, Whitney şi Aconcagua | GALERIE FOTO